Chisinau Urban Beatz #9

iulie 13th, 2013

Data: 13 Iulie 2013, 22:00 Sîmbătă
Preţ: 30 Lei
Locul: Teatrul Spălătorie
Telefon Rezervări: (022) 22-15-89 ; 060439914

Pentru ultima dată în această vară, dorim să celebrăm împreună cu voi muzica reprezentativă a diverse subculturi din toate regiunile lumii – sunteți gata pentru legendarul chef cu ediția #9 al CHIȘINĂU URBAN BEATZ?

La fiecare ediție, noi pregătim ceva special pentru voi: din motivul că acest chef este ultimul la Spălătorie înainte de vacanța de vară, noi am invitat un DJ de top să cânte împreună cu noi: Excyta, membru al echipei LOWUP din Belgia!

LOWUP este un grup de DJ, producători și promoteri al ‘global and tropical bass music’ – ei sunt DJ de top pe filiera Tropical/Moombahton etc. în Belgia. De 5 ani ei rulează un label, difuzează un radio-show săptămânal și conduc chefuri masive.

Pe lângă setul fierbinte a lui Excyta, veți asculta cea mai tare muzică bass urbană de pe tot globul cu rezidenții CUB Dawee & Codek: Dancehall, Moombahton, Cumbia, Tropical, Funky Breakz, Big Beats, Oldschool HipHop etc.

În cea de-a doua sală încă odată veți avea posibilitatea să vă relaxați (muzică chill-out) în timp ce vă delectați din Vegan Cookies No.1 în Chișinău!Alte articole