Eveniment de caritate „Crăciunul este Bunătate”

decembrie 21st, 2013

Data: 21 Decembrie 2013, 12:00 – 15:00
Telefon Informaţii: 069394388

Decembrie este probabil cea mai iubită și mai veselă lună. Zăpadă, luminițe, cadouri. Este perioada în care ne strângem în jurul bradului de Crăciun împreună cu prietenii și familia, facem schimb de cadouri și ne distrăm. Însă nu toată lumea are parte de aceste bucurii alături de familiile lor.

În pragul Sfintelor Sărbători de Iarnă ONG-ul „Ești cât Dăruiești” va merge în vizită la mai multe familii sărace din Republica Moldova, copiii diagnosticaţi cu leucemie, internaţi în secţia de pediatrie a Spitalului Oncologic şi la casa de copii de tip familial din satul Chiștelnița.

Vă îndemnăm să le aducem puțină bucurie și să le creăm clipe frumoase. Vom reuși prin dăruire, implicare și solidaritate să facem o faptă bună.

Dăruiește o jucărie, o hăinuță, dulciuri, câțiva bănuți rechizite şcolare, cărți sau orice alt cadou care crezi că va aduce un zâmbet pe chipul acestor copii și le va face sărbătorile mai frumoase.

Atenţie: Cei care doresc să se alăture campaniei noastre o pot face până pe data de 21 decembrie. Tel informaţii şi detalii – nr.069394388

Mai multă inf despre familiile nevoiaşe vezi aici


Organizatori: ONG-ul „Ești cât Dăruiești”, Asociaţia moldo-italiană „Renaşterea”.

Parteneri: S.R.L. TRIFAN.Com, Ciupi.md.Alte articole