Fuego „A mai trecut un an” la Palatul Naţional

martie 11th, 2014

Data: 11 Martie 2014, 19:00 Marţi
Locul: Palatul Naţional
Telefon Rezervari: 022 21-35-44; 022 21-38-91

Fuego unu dintre cei mai iubiţi artişti ai Basarabiei într-un concert cu genericul „A mai trecut un an”.

Paul Ciprian Surugiu (nume de scenă Fuego) este un cântăreț de muzică ușoară. Este absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Universității Ecologice, fiind actor la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești. Este moderatorul emisiunii Familia Favorit de pe Favorit TV.

Fuego a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice. Însă, în paralel cu aceste studii, în particular, Fuego a urmat cursuri de canto. Colaborează cu Marius Țeicu – compozitor și profesor, Carmen Aldea Vlad – textier, obținând trofeul de cristal la festivalul Șlagărul de aur de la Minsk și impresionând presa românească și internațională. De asemenea a luat și premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, Spre rai.

A participat la Festivalul Mamaia – Trei din Zece pentru un Spectacol – ediția a VIII-a – trofeul concursului cu piesa – Ești visul meu – Trofeul de Cristal – pentru cea mai bună voce a Facultății de Muzică. Marele Premiu la Festivalul – Zâmbete pe portativ, Marele Premiu de Regie pentru punerea în scenă a spectacolelor – Reacțiune în doi – după I. L. Caragiale și Geamantanul cu amintiri”.

image_4705_1_largeAlte articole