Open Mind la Megapolis Mall

iulie 20th, 2013

Data: 20 Iulie 2013, 19:30 Sâmbătă
Locul: Megapolis Mall
Preţ: 40 Lei

Open Mind, cel mai fierbinte eveniment din vara asta!

Chișinăul va fierbe la propriu în data de 20 iulie ora 19:30, când se va organiza cel mai tare eveniment open air din vara asta, Open Mind Cinema – Născut în Moldova, la Megapolis Mall.

Open Mind Cinema este locul perfect unde se vor aduna toţi iubitorii de cultură și distractie, departe de forfota orașului, locul unde te poți relaxa și încărca cu emoții pozitive.

Amatorii de bucate tradiționale și vin bun, iși vor putea delecta simțurile într-un spațiu special amenajat, cu un decor original și o atmosferă spectaculoasă.

Pentru ca tacâmul să fie complet, iubitorii de frumos vor putea vedea o expoziție în vin de Vasile Botnaru, iar mai tirziu după o mică prezentare muzicală, la un ecran veți putea privi filmul “Nuntă în Basarabia” de Virgiliu Mărgineanu. La final este programat un party cu muzică balcanică.

Pe scenă va urca cel mai nou artist din Republica Moldova – Max Oazo, care îți vaaduce un single hot de vară și multe alte melodii frumoase.

Atenţie: Preţul biletelor este de doar 40 de lei , iar o parte din banii care se vor strânge, vor fi donați la o Casă de copii din Bălți. Cei care dispun de lucruri pe care ar dori sa le împartă cu aceștia, o pot face lasându-le într-un coș pentru donații.

Vă așteptăm cu drag, la evenimentul cultural Open Mind Cinema, unde vor fi oameni buni, bucate gustoase și muzică de calitate.

Un plus este că puteţi veni cu aparatele foto pentru a surprinde cele mai tari momente.

Distracţia este garantată, iar voia bună o facem noi!Alte articole