Zdob şi Zdub la Palatul Naţional

decembrie 18th, 2013
Data: 18 Decembrie 2013, 19:30 Miercuri
Locul: Palatul Naţional
Preţ: 150 – 600 Lei
Telefon Rezervări: 022 21-35-44 / 022 21-38-91

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Orange Moldova şi renumita trupă Zdob şi Zdub invită la cel mai tare concert al anului + în premieră, formaţia va apărea în faţa publicului alături de o orchestră simfonică.

La concertul de poveste, spectatorii vor avea ocazia să asculte piesele trupei pe un aranjament orchestral-simfonic. În deschidere, va evolua colectivul coral de copii „Lia Ciocarlia”, cu un repertoriu de melodii de iarnă.

„Niciodată nu am cântat împreună cu o orchestră simfonică, așa că acest concert este o mare provocare pentru noi. Vom interpreta piese lirice, neobișnuite pentru Zdob şi Zdub. Vor fi piese despre haiduci, despre istoria Moldovei, piese de Crăciun și de poveste. Vom cânta și melodii care sunt binecunoscute publicului. Va fi un concert de iarnă, frumos și poate chiar un pic magic.”, Roman Iagupov.

„De 10 ani tot port cu mine această idee… se pare că acum a venit momentul ca ea să devină realitate. De-a lungul timpului, formația a evoluat în componențe diferite, am cântat alături de artiști din România, Ucraina, Rusia, am cântat cu Boonika, însă e pentru prima oară când vom ieși pe scenă într-o componență de peste 50 de oameni. Nu știu cum va fi, îmi vine greu să-mi imaginez, dar sunt sigur că va fi ceva special și vesel, dacă la filmările spotului promo a fost atât de distractiv, atunci la ce să ne așteptăm de la concert? Apropo, în sfârșit, am avut ocazia să cânt la contrabas, cu mare greu m-am despărțit de el…”, Mihail Gîncu

Înainte de startul concertului, publicul va avea ocazia să socializeze la un pahar de izvar, dar şi să admire o expoziţie de picturi. De asemenea, va fi organizat şi un mic târg de iarnă, unde vor putea fi achiziţionate suvenire pentru sărbători şi obiecte fan-art Zdob şi Zdub.

image_4517_1_largeAlte articole