Ziua Mondială de PREVENIRE a Suicidului în Piaţa Marii Adunări Naţionale

septembrie 10th, 2013

Data: 10 Septembrie 2013, 13:00 – 20:00
Locul: Piaţa Marii Adunări Naţionale
Preţ: Intrare liberă

Vă invităm la Arcul de Triumf la o şezătoarea cu genericul „La lumina speranței”, dedicată Zilei Mondiale de Prevenire a suicidului.

image_4169_1_large

PROGRAM:

13:00 – Expoziția de cărți psihologice, motivaționale. Ia-ți buletinul și hai în parc să te inspiri, să citești o carte.

16:00 – 17:00 – Karaoke time. Vom avea rulate hit-uri cu sens de solidaritate, speranță, viață, iubire (ex: Stand by me, Heal the world, etc).

– Vino cu prietenii și haideți să cîntăm melodiile, ce inspiră la dragoste, grijă și activism. Va fi vesel.

17:00 – 17:10 – Flashmob și deschiderea evenimentului.

17:10 – 18:00 – Tinerii artisti vor interpreta melodii, ce ne vor provoca la reflecție despre speranță, despre luptă, viață, iubire.

– Ascultînd o muzică bună de la tinere talente, tinere formații, împreună cu prietenii ai putea confecționa și suporturi pentru lumînările, pe care le vom aprinde mai tîrziu. Vrem parcul să fie plin de lumină.

18:00 – Aprinderea lumânarilor speranței.

18:10 – 18:50 – Întrebări și răspunsuri cu psihiatrii, consilierii, duhovnicii și psihologii.

– Veţi primi creioane  şi foi, pe care veţi putea pune întrebările anonime invitaților. Pregătiți întrebările.

18:50 – 19:15 – Vizionearea scurtmetrajului motivațional „Circul”, „Fluture”, ce încurajează, inspiră, provoacă și înaripează.

– Nimic nu vorbește mai puternic sufletului, ca un film bun! Mai ales ca acela, care este cu Nick Vujicic în rol principal.

19:15 – 19:25 – Prezentarea chatului online cu psihologul.

– Vei afla multă informație utilă despre modul, în care am putea fi toți mesagerii speranței. Vei avea oportunitatea să contribui financiar la deschiderea Centrului de Promovare a Valorii Vieții, unui loc, unde vei ști că te vei putea adresa mereu, dacă vei trece prin situații dificile.

19:25 – 19:50 – Discuții sincere cu vedete și persoane publice.

– Vom avea vedete și persoane publice ca invitați, care ne vor vorbi de la inima la inima despre lumina speranței în viața lor.

19:50 – 20:00 – Lansarea de lampioane. Va fi un moment extraordinar! Îți imaginezi multe lampioane ridicându-se în cer? Hai să o facem împreună în semn al menținerii speranței aprinse în viața noastră și a celor din jur.

Deci, ne așteaptă un eveniment extraordinar!

Ia-ți voia bună, păturica, un borcan de sticlă (până la un litru), ca să-l decorați ca suport pentru lumânare (decorațiile le aducem noi), un lampion (dacă aveți), prietenii, rudele, cățelușul, pisica și papagalul și hai la șezătoare.

Te așteptăm cu drag!Alte articole