Bătrânul pe patul de moarte şi marele lui SECRET

decembrie 11th, 2013

Pe patul de moarte stă întins un bătrân de 80 de ani, soţ, tată, bunic, străbunic.
I se apropie sfârşitul şi de jur împrejurul patului stă toată familia: soţia, toţi copiii şi toţi nepoţii şi câţiva strănepoţi. Toţi aşteptau în linişte şi deodată bătrânul se trezeşte şi spune:
– Trebuie să vă spun un secret mare! Aveam de toate: maşini bune cu care cutreieram lumea, femei frumoase cu care mă simţeam bine, foarte mulţi prieteni şi un cont mare în bancă. Într-o zi mi-a spus un prieten că trebuie să mă însor ca să am o familie că altfel nu o să aibă cine să-mi dea un pahar cu apă când o sa fiu pe patul de moarte.
Ei şi aşa m-am însurat şi viaţa mea s-a schimbat radical. În loc să merg la discotecă cu femei care mai de care mai frumoase am stat acasă şi m-am uitat la seriale cu soţia. Maşinile le-am folosit doar ca să duc şi să aduc copiii de la şcoală, să merg la cumpărături sau cel mult să mergem în concediu. Toţi banii din bancă s-au dus pe şcolile voastre, pe hainele şi plăcerile voastre. Zilele frumoase şi libertatea mea…le-a luat vântul! Şi acum când stau întins şi aştept moartea ştiţi ce e cel mai rău dintre toate?
– Ce, dragul nostru tată? îl întreabă cu toţii curioşi.
– Nu mi-e sete!!!!!Alte articole