„Limbajul trupului” de Allan Pease

noiembrie 13th, 2013

De-a lungul timpului a fost mereu un avantaj pentru o persoană să cunoască tainele limbajului corpului şi asta în primul rând pentru că inconştientul se manifestă prin corp. În concluzie, a şti să interpretezi limbajul non-verbal al cuiva, înseamnă a pătrunde în psihologia inconştientului persoanei cu care interacţionezi şi să culegi astfel informaţiile despre ceea ce se întâmplă cu adevarat la nivelul persoanei, dincolo de ceea ce spune în mod raţional şi declarativ. În cartea lui, Allan Pease – Limbajul trupului sau Cum pot fi citite gândurile altora din gesturile lor (Editura POLIMARK, Bucuresti, 2002) ne propune câteva principii  şi interpretări ale comunicării non-verbale.

Cartea “Limbajul Trupului” – Allan Pease este una din cele mai bune carti de comunicare nonverbala.

In aceasta carte, Allan Pease ne ajuta sa intelegem ce semnale transmit interlocutorii nostrii prin limbajul trupului.

Se spune ca noi comunicam prin limbajul nonverbal aproximativ 60%, de aceea este foarte important sa intelegi se reprezinta fiecare gest al corpului celorlalti, dar totodata si cum sa iti transmiti tu mesajul cu ajutorul trupului.

De altfel, se spune ca limbajul nonverbal este cel care ne tradeaza atunci cand nu suntem in concordanta cu ceea ce spunem.

“Limbajul Trupului” este una din cele mai bune carti de genul ei si cu siguranta vei invata din ea lucruri noi si interesante

Cartea “Limbajul trupului”are 175 pagini in format digital si este impartit in 18 capitole, pline cu imagini si informatii despre limbajul trupului.

Ce vei afla din “Limbajul trupului”:

– Ceea ce oamenii vorbesc este diferit de ceea ce vorbesc

– Cum sa transmiti anumite semnale prin limbajul trupului

– Cum sa descoperi daca cineva vrea sa te manipuleze

– Cum sa devii mai agreabil pentru cei din jur

– Cum puteti descoperi daca cineva minte

allan pease limbajul trupului by dobrescuvasile

Citeste aici cartea


Alte articole