Casa de mi Padre

iunie 26th, 2012

Regia:
Matt Piedmont
În distribuţie:
Will Ferrell, Diego Luna, Gael García Bernal, Genesis Rodriguez
Gen:
Comedie
Durata:
84 minute

 

Sumar:
Mexicanul Armando Alvarez este un justiţiar care a trăit şi muncit întreaga viaţă la ferma tatălui său, fiind extrem de priceput în creşterea şi îngrijirea vitelor, motiv pentru care a fost întotdeauna omul pe umerii căruia s-a sprijinit afacerea familiei.
Atunci când tatăl contractează datorii pe care nu le mai poate achita, în ajutorul lui Armando sare fratele mai mic pe nume Raul, care soseşte în Mexic împreună cu frumoasa şi pasionala lui logodnică, Sonia, şi pretinde că afacerile în care este implicat au avut un atât de mare succes încât îşi permite să rezolve problemele financiare ale familiei Alvarez şi să salveze ferma de la faliment.

Situaţia se complică însă atunci când Armando se îndrăgosteşte de Sonia şi începe o aventură cu ea, iar afacerile cu care se laudă Raul se dovedesc a fi ilegale, avand legâtură cu traficul de stupefiante. În curând, Raul şi Armando intră în război cu Onza, unul dintre cei mai temuţi lideri mexicani ai unui cartel al drogurilor, iar problemele financiare cu care se confruntă ferma moştenită de la tatăl lor par banale în comparaţie cu cele apărute o dată cu înfruntarea cu Onza.