Jurnalul terorii

iunie 9th, 2012

Regia:
Bradley Parker
În distribuţie:
Jesse McCartney, Olivia Dudley, Ingrid Bolsø Berdal, Dimitri Diatchenko
Gen:
Horror, Thriller
Durata:
90 minute

 

Sumar:

“Jurnalul terorii” urmăreşte povestea unui grup de cinci tineri în căutare de senzaţii tari, care se aventurează în oraşul contaminat Pripyat, cel al muncitorilor de la centrala nucleară de la Cernobîl. Dar scurta lor excursie printre clădirile fantomă se transformă într-un coşmar, atunci când tinerii descoperă că nu sunt singuri în oraş. Evacuat în totalitate după dezastrul nuclear şi rămas pustiu de mai bine de 25 de ani, Pripyat este decorul perfect pentru un film de groază şocant.

 

Imaginea cladirilor părăsite şi întunecate, cadrele lungi filmate în spaţii înguste şi claustrofobe, precum şi elementele care evocă tragismul poveştii reale, toate acestea construiesc o atmosferă înfiorătoare şi terifiantă. Pentru a evidenţia realismul poveştii, producţia a fost filmată în Europa de Est, în special în locaţii din Belgrad, Serbia, precum şi la periferia Budapestei.

 

Jurnalul Terorii este un film pentru cei care îşi doresc să trăiască o experienţă intensă, care să le dea fiori şi să îi transpună timp de două ore într-o lume înspăimântătoare şi cutremurătoare.Alte articole