Mike meseriaşu’

iunie 26th, 2012

SUA 2012

Regia:
Steven Soderbergh

Cu:
Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Matt Bomer, Joe Manganiello

Gen film:
Comedie

 

Magic Mike urmăreşte povestea lui Mike (Channing Tatum) , un  stripper profesionist care ştie să se descurce în viaţă. Când îl cunoaşte pe The Kid (Alex Pettyfer), îl ia sub aripa sa pentru a-l învăţa cum să fie stripper, să agaţe femei şi să facă rost de bani. Dar adevărata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci… tâmplăria.

Aşa că visul lui e să facă scaune, mai puţin să danseze în jurul lor… Oare va ajunge Mike Meseriasu’ să-şi vadă visul cu ochii, sau e atât de bun la striptease încât nu poate să iasă de bunavoie din acest stil de viaţă?

 

Filmul a fost lăudat pentru că îmbină perfect momente de umor deocheat cu momente pline de sentimente. Astfel, Magic Mike este mai mult decât o comedie fără perdea, este un film inteligent despre un subiect pe care majoritatea regizorilor se feresc să-l abordeze.

 

Pentru prima dată este explorată lumea stripteas-ului din perspetiva bărbaţilor care aleg această meserie. “Steven Soderbergh îşi păstrează stilul care l-a făcut celebru şi oferă un film senzaţional despre viaţa cu suişuri şi coborâşuri ale stripperilor. Nu e nici pe departe o mare petrecere, aşa cum îşi imagina publicul până acum. Pare a fi o meserie ca oricare alta, însă când răsare soarele habar n-ai încotro se duce viaţa ta” au scris cei de la LAFF.