Te iubesc oricum

noiembrie 12th, 2012

Danemarca, Suedia, Italia, Franţa, Germania, 2012

 

Regia:
Susanne Bier

Cu:
Pierce Brosnan, Trine Dyrholm, Paprika Steen

Gen film:
Comedie/ Romantic/ Dragoste

Durata:
116 minute

 

„Love Is All You Need” („Te iubesc oricum”) este noul film al laureatei cu Oscar, Susanne Bier, o comedie romantică cu Pierce Brosnan şi Trine Dyrholm, actriţă, cântăreaţă şi compozitoare daneză.

 

„Te iubesc oricum” îţi vorbeşte cu umor despre absurditatea vieţii, despre afecţiune, despre alegerile cruciale care te fac fericită sau nu, despre durerea şi plăcerea de a lăsa trecutul în urmă pentru a merge mai departe. Vei afla povestea a două suflete rănite a căror destine se intersectează atunci când aveau mai mare nevoie ca niciodată de o schimbare.

 

Philip (Brosnan), un englez care trăieşte în Danemarca, este un văduv singuratic şi tată al unui fiu care tocmai urmează să facă nuntă în Italia. Ida e o coafeză din Danemarca care se recuperează după un tratament de chimioterapie şi care tocmai a fost părăsită de soţ pentru o femeie mai tânără, Tilda. Destinele acestor două suflete rănite sunt pe cale să se interesecteze atunci când cei doi se îmbarcă într-o călătorie spre Italia, acolo unde urmează să aibă loc nunta lui Patrick, fiul lui Philip, cu Astrid, fiica Idei.