INTERVIU EXCLUSIV cu Alexandr Magala, primul moldovean care a participat la America’s Got Talent: M-am mutat în SUA pentru a participa la acest concurs. Am auzit că părinţii sunt mândri

august 12th, 2013
Sursa: Facebook

Alexandr Magala este moldoveanul care şi-a trăit cu adevărat visul American. În 2011 acesta a luat Cartea Verde şi a plecat imediat în Statele Unite ale Americii, pentru ca în 2013 să ajungă pe marea scenă de la America’s Got Talent, acolo unde au evoluat staruri precum Michael Jackson, Elvis Presley, Whitney Houston.

După cum ne-a povestit orheianul Alexandr, totul a început de când a urcat pentru prima dată într-un copac. De atunci şi-a propus să schimbe lume şi să ajungă pe culmile succesului, undeva lângă ocean, acolo unde să fie aplaudat de miii de oameni.

Atunci când “Înghiţitorul de săbii” urca pe scena America’s Got Talent, toţi aşteptam cu inima strânsă ce va mai prezenta de data aceast Alexandr. De cele mai multe ori îţi vine să închizi ochii, însă în acelaşi timp nu vrei să ratezi nici o secundă din spectacolul pe care acesta îl oferă publicului.

De ce Alexandr Magala nu a ajuns în finala concursului America’s Got Talent, de unde a însuşit acesta tehnica înghiţitului sabiei, ce s-a întâmplat prima dată când a încercat să înghită sabia, de ce relaţia cu familia este tensionată? Toate le aflaţi în interviul de mai jos.

EPRESA: Din păcate nu te-ai calificat pentru finala America’s Got Talent. Cum te simţi? Eşti dezamăgit?

Alexandr Magala: Nu, nu sunt dezamăgit. Am fost ales să particip la America’s Got Talent dintre sute de participanţi şi am ajuns să evoluez pe aceeaşi scenă pe care au evoluat staruri precum Michael Jackson, Elvis Presley, Whitney Houston şi mulţi alţii. Sunt fericit!

EPRESA: De ce crezi că nu ai ajuns în finala concursului?

Alexandr Magala: Părerea mea nu va schimba, din păcate, rezultatele. Totuşi părerea publicului este că locul meu ar fi fost în finala concursului. Foarte mulţi nu sunt de acord cu rezultatele. Nimic nu mă poate opri din ceea ce fac!

EPRESA: Cum s-a schimbat viaţa ta după acest concurs? Ceva propuneri interesante?

Alexandr Magala: America’s Got Talent mi-a distrus pagina de Facebook! J Acum nu-mi pot găsi mesajele primite de la prietenii mei, deoarece primesc sute de mesaje de la fanii mei.

Şi da, primesc o mulţime de propuneri, să predau, să fac parte din juriu la diferite competiţii sau să evoluez.

EPRESA: Când ţi-ai descoperit pasiunea pentru lumea dansului?

Alexandr Magala: Eu nu doar dansez, dar fac şi lucruri care să inspire oamenii. Tot ce fac este pentru a descoperi limitele corpului meu, iar totul a început atunci când am urcat prima dată într-un copac.

EPRESA: Vreau să ne povesteşti de unde ţi-a venit ideea să combini dansul cu înghiţitul sabiei?

Alexandr Magala: Combin o mulţime de lucruri şi le transform în ceva interesant de privit. Unele combinaţii păreau a fi imposibile până le-am încercat prima dată.

EPRESA: Ce s-a întâmplat prima dată când ai încercat să înghiţi sabia?

Alexandr Magala: Nimic. Doar am înghiţit-o.

EPRESA: De unde ai însuşit tehnica de a înghiţi sabia? Cine ţi-a fost mentor?

Alexandr Magala: Nimeni nu m-a învăţat tehnica de a înghiţia sabia, am însuşit-o singur.

EPRESA: De-a lungul experienţei tale, au avut loc careva accidente?

Alexandr Magala: Da, în timpul antrenamentelor, m-am tăiat de mai multe ori. Am pierdut foarte mult sânge şi nu puteam să mănânc câteva zile. Puteam înghiţi doar ceai şi iaurt.

EPRESA: Înainte să pleci în SUA, care era ocupaţia ta în Republica Moldova?

Alexandr Magala: Jucam jocuri video.

EPRESA: A fost greu să iei decizia de a pleca în SUA?

Alexandr Magala: Nu.

EPRESA: Aveai pe cineva cunoscut acolo?

Alexandr Magala: Visul meu a fost mereu alături de mine. Pe lângă acesta nu mai aveam pe nimeni acolo.

EPRESA: Deobicei moldovenii care pleacă în State lucrează în calitate de chelneri, menajere sau alte astfel de meserii. Cum ai ajuns tu să faci dans în SUA?

Alexandr Magala: Fiecare dintre noi este maestrul propriei sale vieţi şi fiecare decide cine vrea să devină.

EPRESA: Ai început să dansezi deodată cum ai ajuns sau a trebuit să te angajezi pentru a te întreţine?

Alexandr Magala: Nu am început ca şi dansator. Jucam poker şi făceam bani destui. Între timp am decis să intru în formă şi mi-am ales o activitate dinamică.

EPRESA: Cum ţi-a venit ideea să participi la America’s Got Talent?

Alexandr Magala: Practic, m-am mutat în SUA, având această idee, de a participa la America’s Got Talent.

EPRESA: Ce a însemnat pentru tine experienţa America’s Got Talent?

Alexandr Magala: După această experienţă m-am ales cu mulţi prieteni noi şi oameni foarte talentaţi, care mi-au devenit familie.

EPRESA: Cum te-a primit publicul din SUA?

Alexandr Magala: Like a Boss! Ca pe un stăpân

EPRESA: Ai vrea sa te întorci în Republica Moldova?

Alexandr Magala: Nu.

EPRESA: Ce spune familia ta despre această ocupaţie extrem de periculoasă?

Alexandr Magala: Nu ştiu. Nu prea vorbesc cu ei, deoarece ei nu mi-au susţinut pasiunea şi hobby-urile atunci când eram în Moldova. Acum este prea târziu pentru ei să mai spună ceva. Am auzit că sunt mândri de mine.

EPRESA: Te vezi făcând acest lucru toată viaţa sau ai şi alte planuri pentru viitor? Care sunt acestea?

Alexandr Magala: Viaţa mea este o aventură. Uneori este chiar mai interesantă decât filmele. Fac doar ceea ce vreau. Merg odată cu curentul. Totuşi am un plan grandios –  să fac această lume mai bună!

EPRESA: Acum că ai devenit cunoscut în întreaga Americă, nu te asaltează fanii pe stradă?

Alexandr Magala: Folosesc motocicleta!

Îmi iubesc fanii. În orice oraş al Statelor Unite nu aş merge, oamenii mă invită să stau la ei. Îmi oferă orice ajutor nu aş avea nevoie, iar pentru asta le sunt foarte recunoscător.

Mă simt foarte prost pentru toate sutele de mesaje la care nu ajung să răspund.

EPRESA: Ce sfaturi poţi să le dai persoanelor care vor să încerce să îţi urmeze exemplul, acela de a înghiţi sabia?

Alexandr Magala: Don’t. Just… Don’t 🙂 Nu faceţi asta!

AUTOR: Marcu NicolettaUn comentariu la “INTERVIU EXCLUSIV cu Alexandr Magala, primul moldovean care a participat la America’s Got Talent: M-am mutat în SUA pentru a participa la acest concurs. Am auzit că părinţii sunt mândri”

  1. ol spune:

    tipic: un moldovean super mindru 🙂

Alte articole