Revista Felicia nr. 12, decembrie 2013

decembrie 27th, 2013

Este, totuşi, ceva miraculos în fiecare sfârşit de an, în fiecare Crăciun şi în fiecare noapte de revelion. Nu mai suntem demult copii, dar îl aşteptăm pe Moşul cu speranţa celor mici. Că visele ni se vor împlini.
Că noul an va fi altul, cu siguranţă mai bun. Şi noi vom fi alţii. Tot mai buni. Este perioada în care gesturile simple de prietenie, de iubire și de omenie contează enorm de mult. Lumea devine o poveste – exact ca în melodia lui Dan Bălan şi a lui tanti Ludmila…

Echipa revistei „Felicia” v-a pregătit un coş mare cu surprize şi informaţii utile, cu oferte şi cadouri pentru întreaga familie. Cu sfaturi de frumuseţe, cum să vă faceţi frumoase de sărbători, dar şi cum să aveţi grijă de pielea expusă la frig. Avem un cadou aparte pentru viitoarele mămici, un set de exerciţii ce le vor ajuta să-şi menţină pielea sănătoasă. Am pregătit şi o trusă de iarnă, cu remedii şi medicamente necesare atunci când mergeţi la odihnă, la munte sau în altă parte. O mare problemă în perioada iernii sunt ochelarii aburiţi – aflaţi din acest număr cum trebuie îngrijiți ochelarii şi ce soluţii miraculoase există în reţeaua de optice „Felicia”. Depresia de iarnă poate fi tratată uşor, de acest lucru ne asigură doamna psiholog. Şi tot doamna psiholog ne-a pregătit o poveste… despre emoţiile frumoase pe care le trăim de sărbători.

Vă dorim să fiţi sănătoşi, să vă bucuraţi de noi succese personale şi să fiţi mereu alături de cei dragi. La mulţi ani!

Click pentru a vedea revista