VIP Magazin, decembrie 2013

decembrie 27th, 2013

Ediţia de sărbători a revistei „VIP magazin” te cucereşte prin câteva surprize plăcute – cincizeci de personaje celebre, zece istorii de viaţă, proiecte exclusive, dar şi câteva idei pline de culoare. O lectură perfectă pentru serile de iarnă ce-ţi aduce atmosfera de sărbătoare.

De ce să credem în poveşti chiar dacă am depăşit de mult vârsta copilăriei? Ţi-o spune compania Orange alături de Zdob şi Zdub prin intermediul unei feerice campanii de Crăciun. De la ei afli cum a fost ţesută povestea. De asemenea, îţi propunem să-i cunoşti în detalii pe legendarii ce ne-au cucerit prin „Bună dimineaţa” şi să-i vezi altfel decât eşti obişnuit.

Tot pentru această ediţie, Constantin Tănase a acceptat invitaţia de a întocmi un Decalog al vieţii sale, iar Sorin Bucătaru şi-a enunţat cele 43 de offorisme la cei 43 ani de viaţă. Află noutăţi din viaţa Andreei Marin, vezi cum a obţinut Alexandra Căruntu titlul de ViceMiss Moldova şi cunoaşte-l pe Serghei Cebotari, preşedintele celei mai mari bănci din ţară.

Călătoreşte în timp şi vezi cine sunt personalităţile care au schimbat lumea şi ce are în comun Corneliu Durnescu cu  Lev Tolstoi,  Victor Gurău cu Mihail Gorbaciov şi Gonzo Deliriumovici cu Mahatma Gandhi. Află de ce Ana Mardare îl asociază pe Charlie Chaplin cu un vagabond cu maniere şi de ce Mircea Marco îl consideră pe Salvator Dali un showman de excepţie.

Fă cunoştinţă şi cu compania de frumuseţe care revine în forţă pe piaţa autohtonă, ofertele de sărbători, noile tendinţe, dar şi un mega proiect lansat de „Muzzette Karaoke & Café” în parteneriat cu „Muz TV Moldova” şi „VIP magazin”.

Tot pentru 2014 ţi-am pregătit şi cel mai fierbinte calendar al lui 2014 în care poţi admira 12 personaje celebre în ţinute de iarnă – Olga Fedosenco, Dianna Rotaru, Jucătoru, Vadim Jantîc,  Lili Lozan, Igor Stribiţchi, Mihai Teodor, Cornelia Ştefăneţ, Ruslan Graur,  Evelina Vîrlan,  Alexandru Manciu şi Elena Pasat. Iar printr-un proiect pecetluit de frumuseţe îţi aducem previziunile astrale pentru noul an. La desert, descoper-o pe Natalia Gordienko într-un pictorial incendiar.

Citeşte VIP magazin… Cea mai populară revistă din Moldova!

Click pentru a vedea revista