VIP Magazin, iulie-august, 2012

august 2nd, 2012

În toiul verii, „VIP magazin” îţi face cunoştinţă cu români de succes în Moldova, îţi recomandă 7 locuri în care să mergi pentru a evada de caniculă şi îţi prezintă două proiecte inedite cu oameni de admirat.

 

Pe coperta acestei ediţii îl admirăm pe Ilan Laufer, un tânăr care a reuşit performanţe de invidiat chiar şi pentru oameni de afaceri cu experienţă de-o viaţă. Ilan ne povesteşte istoria lui de succes, ne vorbeşte despre copilărie, despre prieteni, despre principii de viaţă şi despre dragostea vieţii lui, într-un interviu sincer şi fără ocolişuri.

 

Urmează alte istorii de succes, în proiectul 4 români care au cucerit Chişinăul. Aflaţi de la Doru Petruţi, Michele D’Introno, Mircea Jugănaru şi Sorin Andrei cum au reuşit să ajungă în fruntea unor companii serioase, de talie internaţională.

 

Pentru prima dată, glamourul, strălucirea şi brandurile de renume s-au „asortat” cu muncile de la ţară. Lilia Dulgher-Cernei, Nicoleta Stati, Veronica Vizant, Ileana Puică, Natalia Stati şi Olga Malicova au renunţat pentru o zi la confort şi saloane de frumuseţe şi ne-au însoţit la Agropensiunea „Butuceni” pentru o şedinţă foto de excepţie şi ne-au povestit ce le leagă de sat şi de viaţa la ţară. Cunoaşteţi 7 olimpice ale Moldovei, care fac performanţă în lupte libere feminine, aruncarea ciocanului, haltere, nataţie, atletism. Toate romantice şi feminine, în rochii elegante şi uşoare de la Valentina Vidraşcu.

 

Cum să te răcoreşti vara şi unde să  te ascunzi de caniculă? Găseşte în această ediţie top 7 desinaţii numai bune pentru o escapadă – vedeţi unde se află  şi ce au de oferit fiecare dintre ele. Admiraţi-o pe Diana Grigor dezgolită frumos şi aflaţi care sunt tendinţele verii în materie de modă, mobilier, design interior şi altele.

Click pentru a vedea revista