Accident la Ungheni. Un tânăr de 20 de ani decedat şi o minoră în stare gravă la spital

august 17th, 2012
Sursa: argeseanul.com

Un tânăr de 20 de ani a murit iar o minoră a fost transportată la spital în stare gravă. S-a întâmplat noaptea trecută, 17 august, după ce motocicleta cu care se deplasau cei doi a fost lovită în plin de un automobil, care nu i-a cedat trecerea. Accidentul a avut loc pe strada Decebal din oraşul Ungheni.

 

Mașina era condusă de un bărbat în vârstă de 38 ani. Acesta nu a cedat trecerea şi a tamponat mototransportul de model Honda. Tânărul motociclist a decedat la spital, iar pasagera sa a fost internată în secţia de reanimare a spitalului raional Ungheni, scrie jurnal.md.

 

Directorul spitalului, Lidia Crăciun, a declarat că tânăra a fost internată în stare gravă în secţia reanimare. Fata a suferit fractură a oaselor bazinului, fractură a femurului şi şoc traumatic de gradul doi, adaugă tv7.md.

 

Potrivit aceleiaşi surse, niciunul dintre tineri nu avea cască de protecţie.

 

EPRESA.md aminteşte că, acum o săptămână, un grav accident rutier s-a produs în apropierea localităţii Morenii Noi, raionul Ungheni. Autocarul de marca Mercedes-Benz, care circula pe ruta Morenii Noi – Ungheni, nu a virat la timp în curbă şi a continuat deplasarea înainte, ieşind de pe traseu şi derapând într-o prăpastie. Numărul morţilor se ridică la 13 persoane, inclusiv doi minori. Şoferul a murit şi el în accident.Comments are closed.

Alte articole