Adrian Ursu şi Irina Negară, gest impresionant pentru campania Renaşte Moldova

septembrie 4th, 2014

Interpretul Adrian Ursu şi familia sa au făcut o donaţie în valoare de 10.000 de lei pentru campania Renaşte Moldova, destinată modernizării Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău. Adrian Ursu şi soţia sa, Irina Negară, au vizitat, joi, maternitatea unde s-a născut şi fiica lor Irina, care are acum unsprezece luni.

„Am hotărât să donăm anume aici, pentru că aici am avut, cu soţia mea, Irina, cele mai mari emoţii. Institutul Mamei și Copilului trebuie să ajungă un centru modern, demn de secolul 21”, a spus interpretul. Totodată, vedetele au mărturisit că anul acesta au renunţat la petreceri aniversare ca să facă, în schimb, o donaţie pentru campanie, sperând ca exemplul lor să-i motiveze şi pe alţii.

Adrian Ursu este un prieten mai vechi al campaniei Renaşte Moldova. Acesta a participat, la sfârşitul lunii mai, la deschiderea Camerei de joacă – un spaţiu de recreere amenajat pentru copiii internați la Institutul Mamei și Copilului.

Lucrările de modernizare sunt în plină desfăşurare la Institutul Mamei şi Copilului, cu ajutorul fondurilor colectate până acum în cadrul campaniei sociale Renaşte Moldova, din donații ale cetățenilor, personalităților și din partea Fundației Edelweiss. Potrivit directorului maternităţii, Iurie Cărăuş, a început şi modernizarea secţiei de internare, iar totul decurge într-un ritm foarte rapid.

Cei care doresc să facă o donaţie pentru Institutul Mamei şi Copilului, în cadrul campaniei Renaşte Moldova, pot transmite un mesaj la numărul scurt 9944, disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă. Mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial www.renastemoldova.md.Comments are closed.

Alte articole