Andrian Candu a acceptat provocarea Monicăi Babuc

septembrie 1st, 2014
Sursa: Facebook/Adrian Candu

Ministrul Economiei, Andrian Candu, a acceptat provocarea lansată de Monica Babuc și a donat fructe și legume moldovenești în cadrul campaniei Fruit Challenge Moldova. Acestea au ajuns la Casa de copii orfani „Preafericitul Iosif”, Centrul de reabilitare sociala a copiilor „Casa Gavroche” și Casa internat din orașul Hâncești.

În continuare, Candu i-a provocat pe jurnalista Natalia Morari, ministrul tehnologiilor informaționale Pavel Filip și directorul general al Companiei Südzucker Moldova, Alexander Koss.

„Astăzi am acceptat provocarea colegei mele, Monica Babuc, ministrul culturii, si echipei de la Unimedia, care au inițiat campania Fruit Challenge Moldova. Prin această campanie am reușit, măcar puțin, să susținem producătorul național, dar cel mai important, am ajuns la cei care au cel mai mult nevoie de ajutorul și suportul nostru – copiii orfani, cei cu dezabilități sau din păturile vulnerabile”, a scris ministrul pe pagina sa de facebook.

Sursa foto: Facebook/Adrian Candu

La 26 august, Agora a lansat o campanie de susținere a producătorilor autohtoni. În cadrul „Fruit Challenge Moldova” provocăm companiile din țară, dar și oamenii simpli, să cumpere fructe și legume moldovenești și să le doneze instituțiilor care au nevoie de ele (școli, grădinițe, case de copii etc).

Până acum au dat curs provocării managerul general al companiei Hyundai Moldova, prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc, echipa ministerului Culturii împreună cu ministrul Monica Babuc, Centrul Auto Chevrolet Moldova. Ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov și compania StarNet au anunțat că acceptă provocarea și că vor face donațiile în zilele ce urmează.

Fruit Challenge Moldova: Unde putem dona și cine ne poate oferi marfa dorită

De asemenea, fiecare cetățean se poate alătura campaniei trimițând poze sau imagini video prin care să arate cum susține producătorul autohton și cum promovează produsele moldovenești.Comments are closed.

Alte articole