ANTIFA, organizația extremistă a lui Petrenco, lansează amenințări la adresa guvernării

noiembrie 10th, 2014

Organizația extremistă „Antifa”, creată de deputatul comunist Grigore Petrenco, a lansat astăzi o serie de amenințări la adresa partidelor de la guvernare. „Antifa” sugerează că partidele proeuropene de la guvernare ar pune la cale „acțiuni de destabilizare a situației din republică” după alegerile parlamentare din 30 noiembrie, potrivit unei declaraţii de presă.

„Cunoaștem mai multe lucruri care indică asupra faptului că actuala guvernare vrea să instituie în R. Moldova o stare de frică față de grupările naționaliste de extremă dreaptă, după scenariul din Ucraina. „Antifa” avertizează că nu vom admite scenarii sângeroase la Chișinău, puse la cale de politicienii discreditați după eșecul lor din alegerile din 30 noiembrie. Orice provocări vor fi anihilate”, se mai spune în declarație.

Epresa.md aminteşte că, Petrenco Grigore, care este şi persoana ce stă în spatele organizaţiei extremiste „Antifa”,  va participa la alegeri pe lista lui Renato Usatîi. Fostul comunist a anunţat că îşi suspendă calitatea de membru al Partidului Comuniştilor.Un comentariu la “ANTIFA, organizația extremistă a lui Petrenco, lansează amenințări la adresa guvernării”

  1. Solon spune:

    Dacă avem un stat de DREPT, cu instumentele de impunere a Legii, ar trebui luată în calcul ORICE provocare a extremiștilor de orice natură. De obicei ei încep destabilizarea prin unele simboluri – drapele, seceri, panglici. Apoi trec la atacuri teroriste – singulare sau colective. De ce nu se aplică legea simbolurilor?? De ce porți un simbol ilegal ?? Panglică.. drapel URSS, UE, etc etc //Este bază legală pt astă ?? Cine ți-a permis să faci reclamă simbolurilor ilegale ?? Plătești impozite ?? Apoi se trece la Marsuri, ce se pot solda imprevizibil ?? Va amintiți de marșul Gapon pe 9 ianuarie 1905 la Piter, Rusia ?/ De cel de la 10 noiembrie 1989 la Chisinau ??

Alte articole