CBS Axa prezintă mâine sondajul comandat de Renato Usatîi, în care politicianul are o creştere miraculoasă

august 11th, 2014

CBS Axa a anunţat că marți, 12 august, la ora 11, va prezenta un sondaj de opinie. Potrivit surselor noastre, sondajul este realizat la comanda lui Renato Usatîi. Deşi Usatîi şi partidul său sunt creditaţi în toate sondajele cu unu la sută, în sondajul pe care l-a comandat la CBS Axa el are un procent mult mai mare, aproape de pragul de intrare în parlement. La fel de miraculos creşte în sondajul respectiv şi Dodon, care nu a depaşit pînă acum 3 la suta, dar în sondajul CBS Axa el ajunge tot la un procent care l-ar apropia de intrarea în parlament. Creşterile celor doi sunt cel puţin dubioase şi inexplicabile, dacă ne raportăm la ultimele 4 sondaje prezentate public în lunile anterioare, inclusiv Barometrul de Opinie Publică.

De asemenea, ar mai fi de remarcat un alt lucru dubios în sondajul comandat de Renato Usatîi, în contradictie totală cu sondajele de pînă acum, partidele coaliţiei se prabuşesc, unele chiar pînă la limita pragului electoral.

Potrivit surselor noastre, intenţia lui Renato Usatii este că prin acest sondaj să desfăşoare o amplă campanie de manipulare a populaţiei, prin care să arate prăbuşirea partidelor pro-europene şi creşterea miraculoasă a lui şi a lui Igor Dodon.Comments are closed.

Alte articole