CCA recomandă bașcanului să-și vadă de treabă

iulie 9th, 2014

CCA recomandă bașcanului Găgăuziei să-și vadă de treburile din autonomie și să nu se implice în audiovisual asumându-și comentențele Consiliului. Declarația președintelui instituției Marian Pocaznoi este citată de gagauinfo.

Potrivit sursei președintele CCA ar fi amenințat că în cazul nesupunerii deciziei instituției de a sista retransmiterea postului Rossia24, interzis săptămâna trecută pe un termen de jumătate de an, se va formula o adresare la Procuratura generală cu acuzația de separatism. 

 Un comentariu la “CCA recomandă bașcanului să-și vadă de treabă”

  1. Solon spune:

    Cand a aparut pe arena politica CCA cineva a spus ca are functii de Ghestapo – sa anihileze oponentii. Iata ca istoria a demonstrat ca nu au fost vorbe in vant. Oponentii ce nu pot fi combatuti cu argumente, sunt DECONECTATI. Gestul CCA este un test si pt justitie. Doar exista o declaratie ONU cu privire la dreptul de dezmintire a informaiei false De nu s-a recurs la ea ?? Nu sustin nici pe unii nici pe altii. Vreau informatia INTEGRALA din ambele parti, fie ea si trunchiata. Dar sa fie. Cine a castigat ca Interziceau Radio Europa Libera ?? Acum cine castiga ca interzic pe altii ?? De ce nu exista un centru de Contracarare a mincinosilor. De ce minciuna nu e pasibila de Codul penal. Calomnia?? Barfa ?? Vin electoralele si ele vor inflori mass media QUI PRODAST MINCIUNA ???

Alte articole