Ce flori să-i iei partenerei de Valentine’s Day, în funcţie de zodie

februarie 13th, 2014

Femeile sunt capricioase când vine vorba de florile preferate, însă cei care citestc în stele au ghicit ce îşi doreşte să primească fiecare, în functie de zodie, iar Valentine’s Day, sau Ziua Îndrăgostiţilor este o ocazie minunată pentru astfel de cadouri. 

Aşa că iată ce flori să-i iei de Valentine’s Day pentru o zi de amor, în functie de zodie:

Berbec

Berbecul iubeste provocarile si ideile indraznete. Este impulsiv si activ, astfel ca va fi incantat de un buchet de flori nonconformist, din combinatii surprinzatoare de soiuri si culori de flori.

 Taur

Taurul isi doreste sa fie rasfatat, iubeste luxul si se bucura de lucrurile bune in viata, cultura si delicatete.

Din acest motiv, un buchet diafan cu flori delicate dar deosebite, O combinatie de trandafiri cu orhidee vanda mov, este un cadou splendid pentru femeile Taur.

Gemeni

Femeile in gemeni vor sa le stimulezi imaginatia si sa le oferi varietate. Un buchet de flori pentru Gemeni trebuie sa fie cu totul si cu totul special, sa reflecte creativitate si sa uimeasca prin fiecare detaliu al sau.

O inima din trandafiri rosii si roz este minunata, pentru ca activeaza latura duala a Gemenilor si surprinde prin asocierea de culori tari.

Rac

Racul este un semn de apa, iar femeile nascute in Rac sunt sensibile si emotive. Cadourile sentimentale sunt cheia pentru el, astfel ca un buchet cu semnificatie este cel mai potrivit.

O inima din miniroze este ideala.

Leu

Pentru Leu, buchetul de flori trebuie sa reflecte personalitatea sa puternica si dramatica si frumusetea fizica. Florile trebuie sa fie rezistente, sa aiba o postura impunatoare.

Buchetele care contin cale cu tije lungi si diverse culori sunt cele mai indicate pentru femeile nascute in Leu.

Fecioara

Fecioarelor le plac detaliile si eleganta. Sunt extrem de organizate, de aceea buchetul de flori pentru Fecioara trebuie sa puna accent pe atentia la detalii. O alegere clasica este sigura, iar un buchet cu trandafiri albi este un pariu castigator.

Balanta

Balanta, ca si Taurul, apreciaza cultura si rafinamentul. Un buchet discret, bicromatic, din trandafiri albi si rosii, este excelent pentru aceste personalitati echilibrate.

Scorpion

Scorpionii sunt personalitati ale secretelor, asa ca pentru acestia, cadourile trebuie sa fie misterioase, sa nu se dezvaluie de la inceput.

Un buchet de trandafiri primit in etape este magnific: intai 1 trandafir, la 11 minute inca 11 trandafiri, la 101 minute inca 101 trandafiri. Orice femeie nascuta in Scorpion va fi entuziasmata de ce I se intampla.

Sagetator

Sagetatorul este un semn al filozofiei si religiei. Nativele in Sagetator vor aprecia un buchet mistic, cu o aura de mister si un mesaj puternic. Pentru ele, alege un aranjament din flori diverse, fiecare cu cate o semnificatie, pe care sa o descopere persoana careia ii adresezi cadoul

Capricorn

Capricornii sunt conservatori si rezervati. Incearca sa pastreze distanta si se apropie greu de alti oameni. Castiga increderea si aprecierea unei femei Capricorn alegand un buchet simplu, clasic si foarte elegant de lalele rosii.

Varsator

Varsatorii sunt vizionari, cu o afinitate pentru progres si idei revolutionare. Poti merge la sigur cu un buchet sofisticat si modern, cu trandafiri si amarilis rosu.

Pesti

Nascute sub un semn de apa prin excelenta, nativele din Pesti iubesc tot ce are legatura cu apa si cu energia acesteia. Pentru Pesti, un buchet de flori iubitoare de apa va fi ideal. Gerbera, amarilis si trandafiri rosii vor fermeca orice femeie nascuta in Pesti.Alte articole