Corman:oamenii trebuie să mai vadă şi în buzunarele lor că salariile, pensiile cresc. Săptămîna viitoare vom vota toate aceste iniţiative

iulie 14th, 2014

Vicepreşedintele PD, Igor Corman, spune că lucrurile bune începute în ţară de actuala guvernare trebuie să fie continuate. „Oamenii nu trebuie să vadă doar că se repar drumuri în ţară, spitale, şcoli, grădiniţe, dar oamenii trebuie să mai vadă şi în buzunarele lor că salariile, pensiile cresc. Săptămîna viitoare vom vota toate aceste iniţiative”, a menţionat Corman la Fălești.

Vicepreședintele PD a participat la Fălești la ceremonia de înmânare a carnetelor de partid pentru 600 de noi membri. Organizația teritorială a Partidului Democrat din raionul Fălești numără acum peste 2.300 de membri.

Ministrul Muncii, Valentina Buliga, spune că în ultima perioadă tot mai mulţi oameni aleg să adere la PD, deoarece este formațiunea zilnic preocupată de rezolvarea problemelor și formațiunea care unește oamenii indiferent de ce limbă vorbesc și de ce etnie sunt.

Partidul Democrat are peste 50 de mii de membri.4 Comentarii la “Corman:oamenii trebuie să mai vadă şi în buzunarele lor că salariile, pensiile cresc. Săptămîna viitoare vom vota toate aceste iniţiative”

 1. Oleg spune:

  Pe asta si cred ca ar trebui sa se axeze la moment guvernarea si partidele din actuala coalitie de la putere, pe multa munca, pe probleme social-economice care sa creasca nivelul de trai si prosperitate a cetatenilor, lucru punctat de nenumarate ori de astia de la PDM.

 2. Cornel spune:

  Asta e solutia si ceea ce ar trebui sa faca guvernantii, pe linga ideiile de parcurs european sa mai atraga atentia si la problemele si nivelul de viata al populatiei, sa vina cu initiative sociale (taxa de bunastare, burse gratuite pentru studenti, reducerea taxei cadastrale, cresteri salariale, locuri de munca bine platite, initiative apropo cu care au venit colegii lui Corman fie in parlament fie in guvern), dar si cu realizari concrete deja in acest sens.

 3. Nicu spune:

  Cetatenii au fost mereu pentru realizari concrete, au increderea in oamenii care se tin de cuvint si care-i asculta in deciziile luate precum au fost si sunt democratii. Alegem viitorul european si democratic intr-o tara cu perespective foarte mari, cu oameni muncitori care vor sa traiasca intr-un stat modern si in evolutie continua.

 4. Vadim spune:

  Actuala guvernare intr-adevar a obtat pentru mentinerea vectorului european, pentru dezvoltarea ramurii economiei, culturii, infrastructurii drumurilor dar si cel social. PD este fractiunea cu o notarietate deosebita in acest sens si cred ca oamenii au increderea anume in acest partid.

Alte articole