Dăm start ultimului WEEKEND din această iarnă! Iată unde se vor da cele mai fierbinţi PETRECERI

februarie 21st, 2014

Iarna a trecut pe neobservate, şi acum ne-am trezit în ultimul weekend al acestui sezon. Localurile şi cluburile din capitală au ales să-şi ia rămas bun de la iarnă într-un mod deosebit.

Cum v-aţi obişnuit deja, în fiecare săptămână, pe EPRESA găsiţi o listă plină cu toate petrecerile şi evenimentele din weekend şi asta pentru a vă facilita alegerea.

Astăzi, 21 februarie, trupa de rap Kasta din Rusia va susţine un concert incendiar, în clubul Drive, începând cu ora 23:00.

La Tipografia 5, va susţine un recital de zile mari trupa din România LOUNGERIE II, de la ora 21:00. 

În 2013 LOUNGERIE II a pornit în călătorie, prin ţară, sub forma unui turneu independent pentru a promova cel mai nou album, DEVARO: membrii grupului au susţinut concerte în Craiova, Braşov, Târgovişte, Târgu Mureş, Bistriţa, Constanţa, Cluj etc.

Au încheiat anul concertând în deschidere pentru Travka şi deschid 2014 cu un concert chiar la începutul noului an calendaristic chinezesc şi cu invitaţia de a trece graniţa spre Chişinău pentru un performance în amblele ipostaze pe care le impersonează: fusion punk jazz cu LOUNGERIE II şi concert de experimental music cu Abator Industries.

Tot astăzi, va avea loc evenimentul „OSCAR” la “44″-Jazz Cafe. În program vei avea parte de compoziții clasice și piese celebre ale lui: Louis Armstrong, Ray Charles, James Brown, Frank Sinatra, Michael Buble.

Nici clubul Monaco din capitală nu rămâne în urmă la capitolul petreceri de weekend. Astăzi, “Hit Friday”, de la ora 22:00.

Sunteţi pasionanţi de sunetul acordeonului şi de îndemânarea cu care manipulează acordioniştii instrumentul muzical? Atunci sunteti aşteptaţi la “Krysha”, pentru a savura evenimentul “Con Brio” , de la ora 23:00

MAI MULTE EVENIMENTE AICI

Pentru ziua de sâmbătă, 22 februarie, clubul Monaco anunţă petrecerea “Star Saturdays”, începând cu ora 22:00.

Tot sâmbătă colectivul muzical “Abator Industries” va susţine un recital neobişnuit la “Tipografia 5″

Abator Industries este un colectiv muzical in care s-au adunat tineri artisti romani, independenti, dornici sa isi experimenteze potentialul creativ, muzical. Grupul a aparut in 2012 si a dezvoltat, in diferite formule si combinatii stilistice, mai multe proiecte muzicale: ABATOR INDUSTRIES – muzica de film mut, teatru, dans si perfomance artistic contemporan

Sub denumirea colectivului Abator Industries grupul a reusit pana acum sa sustina o serie de concerte concept incercand sa dezvolte ideea de experienta muzicala versatila, gandita pentru un context si un spatiu anume. De fiecare daca grupul concepe alta si alta idee in jurul careia sa sustina o experienta muzicala, o calatorie concentrata sub forma unui concert.

 La “Krysha” va avea loc evenimentul “Military Night”, de la ora 22:00. Localul spune că bărbaţii vor avea parte de o surpriză plăcută.

Încheiem acest ultim weekend al iernii la “44″-Jazz Cafe, unde va avea loc evenimentul „Improviz piano „. Vei avea parte de melodii no, improvizaţii romantice şi desigur jazz! Doar clape, două mâini gingașe și totodată puternice…emotive și senzuale.

Tot duminică, 23 februarie, clubul DECADANCE vă invită pe toţi să sărbătoriţi „Ziua Apărătorului Patriei” în cadrul evenimentului “Military Style”. Vă aşteaptă un program exclusiv, concursuri, surprize şi cadouri, în plus cel mai fierbinte show al acestei ierni pentru toţi bărbaţii. În această noapte nimeni nu va rămîne indiferent. Este binevenită intrarea în camuflaj şi alte forme de haine militare.

Vă dorim un weekend cu multă distracţie şi energie pozitivă !

Mai multe evenimente găseşti AICI.Alte articole