Democraţii își întăresc sprijinul faţă de familiile din Moldova

septembrie 17th, 2014

Partidul Democrat din Moldova își întărește sprijinul faţă de familiile din ţară. Formaţiunea a anunţat astăzi cinci priorităţi care vor asigura bunăstarea familiilor din ţara noastră. 

1. PDM va munci pentru bunăstarea fiecărei familii. PDM va lupta să ofere familiilor din Moldova salarii decente;

2. PDM va ocroti copiii susţinându-i pe ei şi pe părinţi. PD se va axa pe tot ceea ce înseamnă condiţii bune pentru copii;

3. PDM va ajuta familiile care nasc şi au mulţi copii;

4. PDM va lupa ca să ţină familiile din Moldova unite, aici acasă. PD va face tot pentru a crea locuri de muncă acasă.

5. PDM va îmbunătăţi locul şi rolul femeii, vom pune capăt discrminării pe criterii de gen şi va promova respectul pentru tot ceea ce fac femeile. PD va îmbunătăţi locul femeii în comunităţile noastre.

Acţiunile exacte pe care le va întreprinde Partidul Democrat vor fi anunţate în scurt timp: „Sunt mai multe iniţiative, inclusiv locuinţe pentru copii, creşe pentru copii, creşe sociale pentru grădiniţe, lucruri care au fost începute, dar trebuie continuate.”Un comentariu la “Democraţii își întăresc sprijinul faţă de familiile din Moldova”

  1. Oleg spune:

    Cresterea indemnizatiilor ,locuintele sociale , asistenta sosciala a familiilor vulnerabile sunt numai unekle din putinele realizari a democratilor ,iar accentuarea pe acest subiect vine sa completeze un sir de p[roiecte care la mod sigur vor determinja un mod de viata mai bun p/u cetatenii RM

Alte articole