Deputații ar putea să se implice în Renaște Moldova

iulie 10th, 2014

Preşedintele Legislativului, Igor Corman, a chemat deputații să participe la campania de colectare de fonduri „Renaște Moldova”, în beneficiul Institutului Mamei și Copilului (IMC). Solicitarea a fost făcută la ședinta de astazi a Parlamentului, când parlamentarii au fost încurajați să doneze o zi din salariu pentru susținerea campaniei.

Campania de colectare de fonduri „Renaşte Moldova” are ca obiectiv colectarea unei sume de 18.563.913,38 lei. Banii vor fi folosiţi pentru lucrări de reparații, modernizare și achiziționarea de aparatură medicală necesară Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. Până acum, cea mai mare donaţie, de peste două milioane de lei, a fost făcută de fondatorul „Edelweiss”, Vlad Plahotniuc.

Toți cei care doresc să susțină campania „Renaşte Moldova” pot face donații pentru Institutul Mamei și Copilului prin transfer bancar (Cont de decontare 2251528215 la banca „Moldindconbank” – filiala Cuza Vodă, Cont bancar MOLDMD2X328) sau prin SMS la numărul unic disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă 9944.Un comentariu la “Deputații ar putea să se implice în Renaște Moldova”

  1. Oleg Ursan spune:

    Deputatii pot si trebuie sa contribuie la aceasta campanie demarata de catre Edelweiss, si cred ca propunerea venita de la Corman trebuie sa fie idemediat luata in considerare pentru ca este chiar necesara pentru modernizarea Institutiei Mamei si Copilului.

Alte articole