Dorin Scobioală: Jurnal TV este condus de o gaşcă de diletanți!

august 5th, 2014

Postul „Jurnal” TV a reziliat contractual cu producătorul general Dorin Scobioală, care a exercitat această funcție timp de un an. Scobioală a fost informat despre decizia administrației post-factum.

Fiind în vacanță cu familia, Dorin Scobioală a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunță că a fost informat de Resurse umane la patru zile de la concediere despre decizia administrației. ”Foștii mei „șefi” nu au avut curajul să ne anunțe personal despre această decizie, nici măcar printr-un mesaj. Le doresc foștilor mei colegi de la „Jurnal” TV multă răbdare și curaj”, notează Dorin Scobioală.

Fostul producător a criticat dur felul în care este administrat postul TV. Scobioală consideră că „Jurnal” TV este condus de o „gașcă de diletanți”. „Sindromul „Elena Ceaușescu”, agravat de incultură, agramație, marasm și paranoia, duc la fund corabia, construită prin munca a sute de oameni și o investiție de zeci de milioane de Euro”, susține Dorin Scobioală.

Anterior, tot cu scandal a fost întreruptă colaborarea postului cu precedentul producător general al Jural TV, Nata Albot. După plecarea acesteia administrația a șters pagina de fb și arhiva emisiunilor realizate de Albot. Într-un mesaj pe fb, Nata Albot scria atunci că „ Este asta o formă de răzbunare sau negare, nu are importanță. Cert e că o asemenea atitudine este distructivă pentru imaginea și reputația televiziunii. Să negi astăzi cu ce te mândreai ieri”.Comments are closed.

Alte articole