Eveniment monden făcut PRAF de bloggerul de modă Gabi Sofia Conac: Te-ai gândit că poţi să mă scuipi în faţă şi ai scos voma aceasta “populară”

martie 10th, 2014

Chiar dacă e stabilită de mai bine de jumătate de an în Canada, bloggerul de modă Gabi Sofia Conac urmărește cu atenție evenimentele de modă organizate în Moldova. Creatoarea No Name Fashion Magazine nu ratează nicio ocazie să-și manifeste dezacordul și indignarea cu lux de culoare față de tot ceea se întâmplă în țară.

Azi, sarcastica tânără a dat lovitura din nou! Aceasta a criticat dur prezentarea de modă organizată la biblioteca B.P. Hașdeu, la care am observat-o și pe Domnica Cemortan. Mai exact, este vorba de evenimetul Fashion To Go organizat de tineri designeri stabiliți în România: Sanda Cojocaru (creatoarea genților Bookleta), Gabriela Atanasov (creatoarea hainelor Sweet Paprika) și Florin Surugiu (creator Simplicated), scrie kankan.md.

Am avut astazi proasta inspiratie sa intru pe Facebook de dimineata. Am dat peste niste poze care m-au trecut prin toate starile si emotiile… burlesque mioritic cu influente estetice din zona retro si putina Ulyana Sergheenko pentru saraci.  Jur ca nu pot sa inteleg de ce, de ce unii oamenii se cred designeri, asa, peste noapte. Nu pot sa inteleg de ce trebuie sa te crezi designer si sa te apuci de facut haine dupa ce ai pazit usa cortului la cateva fashion week-uri la Paris. Te-ai uitat la prea multe Uliene Sergheenko si crezi ca un top crop sta bine pe oricine? Pai tu esti designer, esti versata, ai ochi. Ai vazut cateva sute de mii de rochii transparente pe covorul rosu, pe catwalk si pe Asos si ai hotarat ca poti face si tu una originala? Te-ai gandit peste noapte ca poti sa ma scuipi in fata mutiland cel mai frumos simbol al neamului meu si ai scos voma aceasta “populara”? E clar. Cenzura era pentru astia ca tine. ” a scris ea pe pagina sa oficială de facebook.

Fără da nume și a declara public la cine se referă, aceasta a continuat prin a menționa în răspuns la numeroasele comentarii de laudă primite următoarele: ”Partea proasta e ca femeile care au acceptat sa poarte porcaria aceasta se considera formatori de opinie in ale modei, cu aparitii la teveu in care se lauda cu garderoba si cu gusturile lor rafinate. Trist”. Se pare însă că aceasta s-a referit la modelele care au acceptat să defileze pentru organizatori, printre care s-au numărat jurnalistele Lili Lozan și Ana Mardare, cântăreața Karizma, dar și bloggerul de stil Ana Ciorici.   Tu ce părere ai? Ești sau nu acord cu părerea expusă de Gabi Sofia Conac?Alte articole