Google Glass accesibil în Moldova

iulie 11th, 2014

Unul dintre cele mai inovative dispozitive mobile de la Google – ochelarii Google Glass va fi prezentat și testat în premieră în Moldova, în cadrul Studioului de Inovații Expert.

 Studioul de Inovații Expert este un proiect unic pe piața din Republica Moldova, lansat de rețeaua de magazine Expert și Moldtelecom. Proiectul se va desfășura o dată pe lună, în cadrul căruia cei pasionați de inovații în domeniul IT și telecomunicații vor avea posibilitatea să facă cunoștință cu cele mai noi dispozitive inteligenteși servicii din domeniu.

 Google Glass, considerat cel mai inovativ dispozitiv al anului, oferă utilizatorilor posibilitatea să se conecteze la internet să filmeze, să fotografieze, să acceseze rețelele de socializare, să citească și să răspundă la email-uri în timp real, toate doar prin intermediul ochelarilor cu design futurist.

 Evenimentul de prezentare și testare a dispozitivului va avea loc pe data de 10 iulie, ora 18.30, în incinta Centrului Comercial Moldtelecomcare este situat pe bd. Ştefan cel Mare, 10, intrarea din partea centrului comercial «UNIC».

 Special pentru prezentarea noului dispozitiv Moldtelecom/Expert l-a invitat pe antreprenorul în IT – Vitalie Eșanu, iar Olia Tira va fi cea care îl va ajuta pe expert să testeze gadgetul. Totodată, ea va prezenta și un serviciu de telefonie mobilă ideal pentru perioada estivală – UniteTalk. Oriunde nu te-ai afla peste hotare, UniteTalk îți oferă posibilitatea de a suna și vorbi la tarife locale cu cei din Moldova.

 Moldtelecom este Operatorul Naţional de Telecomunicaţii din Republica Moldova cu servicii şi produse de cea mai înaltă calitate. Brandul magazinelor Expert, creat sub aripa Operatorului Naţional Moldtelecom şi Unite, vine să ofere soluţii inteligente de comunicare, oferte avantajoase de laptopuri şi tablete cu trafic de internet mobil bonus, reduceri la cele mai tari telefoane mobile şi smartphone-uri, precum şi cele mai tari oferte pentru televiziunea digitalăComments are closed.

Alte articole