Ioniță plânge și își cere iertare de la soție

iulie 28th, 2014

Deputatul Veaceaslav Ioniță a plans la o conferință de presă și își cere iertare de la soție pentru prea puțin romantism și vacanța cu ocazia a 10 ani de căsătorie stricată din cauza supărărilor din PLDM din urma asumării răspunderii Guvernului pentru un pachet de legi despre care se spune că au fost blocate în comisia economică condusă de Ioniță.

Într-o conferință de presă Ioniță a declarat că cele mai importante legi aveau avizul comisiei, dar au fost blocate în ajun în Parlament de către liderul fracțiunii PLDM Valeriu Streleț. Totodată. Ioniță afirmă că sub acoperirea pachetului social au fost adoptate mai multe legi dubioase care pot să prejudicieze bugetul și că niciodată comisia parlamentară nu ar fi acceptat ”asemenea mizerii”.

Ioniță spune că deputații nu au avut timp pentru a examina legile respective și că a trimis un demers în acest sens Președintelui Parlamentului și Președintelui țării.

Reamintim că anterior președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a sugerat, în cadrul unui briefing de presă, sancţionarea președintelui Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, Veaceslav Ioniță, pentru implicarea în blocarea pachetului de legi pentru care Guvernul şi-a asumat ieri răspunderea în fața Parlamentului.

„Domnul Ioniță a primit mandat din partea partidului să asigure această organizare și coordonare a activității”, a declarat Filat.
„Responsabilitatea pentru activitatea unei Comisii nu poate fi pusă pe seama unei persoane. Totodată, o persoană care are în grijă administrarea unui proces la nivel de Comisie trebuie să fie acoperită cu anumite rezultate. Noi vom face această evaluare și vom lua deciziile care se impun”, a mai spus liderul PLDM.Comments are closed.

Alte articole