Iubiri cu final fericit dintre politicieni şi jurnaliste. Vezi top cinci cupluri

martie 10th, 2014

Faptul că jurnalismul și politica au tangențe este cunoscut deja. Și, vizibil este și faptul că jurnaliștii și politicienii creează și cupluri frumoase. Portalul SHOK propune un top cinci al celor mai cunoscute cupluri politician – jurnalistă din Moldova.

 1.      Vlad Filat și Angela Gonța – Filat. El politician – liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, ea – jurnalistă, fostă prezentatoare TV, renunțând la această activitate odată cu anunțarea publică a căsătoriei sale cu politicianul. S-au căsătorit în decembrie 2013, iar în curând vor deveni părinți. Ambii au fost desemnați drept “Omul anului 2013”, în domeniul în care activează.

unimedia.info

unimedia.info

 2.      Sergiu Sârbu  și Ina Sârbu (Verejan). S-au cunoscut în Parlament, ea, jurnalistă de profesie, activa în funcția de asistentă de deputat, el – deputat. S-au căsătorit la 30 iunie 2013, iar în luna octombrie a aceluiași an au devenit părinți. Fetița lor se numește Amina.

facebook.com/SergiuSârbu

facebook.com/SergiuSârbu

 3.      Mihai și Ludmila Balan. Mihai Balan a fost Ambasador al RM în alte state pe parcursul a mai mulți ani, iar din octombrie 2012 deține funcția de director al Serviciului de Informații și Securitate. Ludmila Balan este o cunoscută prezentatoare TV. Ea a debutat în televiziune la 19 ani și este cunoscută ca  „tanti Ludmila” datorită emisiunii pentru copii pe care a realizat-o. Soții Bălan au doi copii: cunoscutul interpret Dan Balan și jurnalista Sanda Balan.

apropomagazin.md

apropomagazin.md

4.      Iurie Nastas și Lorena Bogza. Iurie Nastas este consilier municipal din partea Partidului Liberal și om de afaceri, iar Lorena Bogza – prezentatoare la un post de televiziune autohton. Cei doi au ieșit pentru prima dată în public în octombrie 2013. Jurnalista este însărcinată urmând să aducă pe lume un bebeluș în luna aprilie curent.

pentruea.md

pentruea.md

 5.      Mihai Godea și Gabriela Olărescu – Godea. El e președintele Partidului Acțiunea Democrată și e implicat în politică de mai mulți ani, ea e jurnalistă de meserie, dar a activat puțin în acest domeniu. Mihai Godea şi Gabriela Olărescu-Godea au doi băieți: Bogdan și Luca.

facebook.com

 

Sursa: Shok.mdAlte articole