Liderii europeni şi-au anunțat sprijinul pentru PDM

octombrie 6th, 2014

La prezentarea candidaților Partidului Democrat din Moldova pentru alegerile parlamentare au fost prezenţi astăzi mai mulţi politicieni europeni. Ei au rostit discursuri în susţinerea politicilor promovate de formaţiune şi i-au asigurat pe membrii PDM de sprijin.

Primul care a salutat echipa democraților pentru parlamentare a fost preşedintele Partidului Socialist European.

„Aveţi nevoie de parteneri puternici internaţionali din Uniunea Europeană. Familia social-democrată a Europei este prigătită să suţină eforturile Partidului Democrat din Moldova pentru a aduce ţara voastră mai aproape de UE în ceea ce priveşte investiţii, cooperare, comerţul”, a declarat preşedintele Partidului Socialist European, Serghei Stanişev.

Reprezentanții socialiștilor europeni i-au asigurat pe membrii Partidului Democrat de sprijin în consolidarea societății.

„Vreţi să câştigaţi alegerile? Şi noi vrem acest lucru. Doriţi să creşteţi economic? Voi doriţi familii ocrotite? Voi doriţi ca femeile să fie respectate? Voi ştiţi pentru cine trebuie să votaţi!”, a declarat Giacomo Filippo, secretar general adjunct al Partidului Socialiştilor Europeni.

„Dorim locuri de muncă. Dorim educaţie, servicii sociale, sănătate. Dorim salarii mai mari. Avem nevoie de pensii decente. Iar copiii care intră la  universitate, au nevoie de educaţie fără plată. Avem nevoie de victoria Partidului Democrat ca să avem pace”, a spus secretarul general al Internaţionalei Socialiste, Luis Ayala.

Partidul Democrat din Moldova face parte din Internaţionala Socialistă.2 Comentarii la “Liderii europeni şi-au anunțat sprijinul pentru PDM”

  1. Arina spune:

    Rezultatele obtinute de cei din PDM dennota tot mai multa incredere si sustinere din partea oficialilor europeni care practic in valoarea PDm =-ului vad o sansa reala p/u o Molodova Europeana

  2. Vitalie spune:

    Bravo Arina, foarte justa observatie. Si cum sa fie altfel daca insusi Presedintele Moldovei a decorat vicepresedintele PD cu Ordinul Republicii! Presupun ca toti politicienii din UE o sa sara in sprijinul Moldovei cand PD v-a veni la conducere. (Pacat ca atunci din Moldova o sa raie doar un loc gol, ca o sa fuga din tara si cei care au ramas si o sa se fure si ce a mai ramas)

Alte articole