Lupu: Alegerile deschise din PDM – un semnal către toți cetățenii (VIDEO)

septembrie 26th, 2014

„Alegerile deschise din PDM sunt un semnal către toți cetățenii – spuneți-vă cuvântul!”. Acesta este îndemnul preşedintelui democraţilor, Marian Lupu. Liderul a venit cu un mesaj către cetăţenii ţării şi membrii partidului îndemnându-i să fie activi în viața publică și politică şi să participe la alegerile primare organizate de Partidul Democrat pe 28 septembrie.

În mesajul său, liderul democratilor aminteşte de motivele pe care s-a bazat iniţiativa democraţilor şi îndeamnă moldovenii să traseze ei sarcinile în fața viitoarei conduceri a Republicii Moldova.

Marian Lupu a ţinut să atragă atenția membrilor de partid și a liderilor din teritoriu asupra faptului că alegerea este deschisă. „Este posibilitatea pe care am oferit-o cu toată încrederea fiecărui om. Nimeni, nici eu, nici conducerea PDM, nici un lider local nu are dreptul să indice cuiva, pe cine să propună. Cu atât mai mult, cu cât unii dintre oponenții noștri au și lansat manipulări pe tema aceasta și așteaptă să le continue„, a punctat acesta.

Totodată, liderul PDM a menţionat că formaţiunea pe acre o conduce a decis nu să vorbească, dar să acționeze pentru a da oamenilor putearea de a decide, pentru a le arăta că ei trebuie să participe și pot influența politica: „Noi avem datoria și vor face ca acest prim scrutin intern în Moldova să fie corect, transparent, o victorie a democrației pentru oamenii și partidul nostru. Am fost felicitați și de experţi, internaţionali şi moldoveni. Alegerile deschise din PDM sunt privite ca o iniţiativă plină de curaj, curaj pe care trebuie să-l demonstrăm și la crearea de locuri de muncă bine plătite, și la consolidarea familiilor din ţara noastră și la aducerea bunăstării în fiecare casă.”.

„Dar alegerile deschise, totuși, nu sunt în primul rând pentru PDM. Ele sunt, în principal, un semnal către toți cetățenii – nu stați de-o parte, fiți activi, spuneți-vă cuvântul! Vă mulţumesc şi vă aşteptăm pe 28 septembrie la sediile PDM. Spuneți-vă cuvântul în primele alegeri deschise din istoria ţării noastre!” –  a fost îndemnul de final al liderului PDM.Comments are closed.

Alte articole