Mai mulți membri PD intoxicați de o firmă de catering

august 23rd, 2014
Sursa: Publika.md

O parte dintre tinerii participanți la evenimentul national „Trofeul Democraţiei” s-au intoxicat cu alimente furnizate de o firmă de catering. Persoanele în cauză au primit ajutorul medical necesar, iar organizatorii taberei îşi doresc ca vinovaţii să fie traşi la răspundere, scrie într-un comunicat emis de Partidul Democrat.

Firma contractată pentru furnizarea alimentelor este o companie de catering autorizată din Chişinău, ale cărei certificate și experiență de deservire a unor asemenea evenimente au fost verificate. PDM cere autorităților să ancheteze serios cazul și să tragă la răspundere pe cei, care se vor dovedi că poartă vreo vină.

Organizatorii vor acorda în continuare tot suportul necesar tinerilor afectaţi, dar şi autorităţilor competente ale statului, pentru a clarifica această situaţie regretabilă.

Publika.md aminteşte că competiţia „Trofeul Democraţiei”, a început, ieri, în raionul Orhei. Evenimentul a întrunit tineri din toată ţara. Timp de trei zile, ei îşi vor încearcă forţele la probe sportive, dar şi în dezbateri pe teme politice.

Sursa: Publika.mdComments are closed.

Alte articole