Marcel Răducan: Construim peste 1000 de locuințe sociale pentru familiile nevoiașe

iulie 21st, 2014

Ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Marcel Răducan, a anunțat lista raioanelor în care Ministerul își propune să construiască locuințe sociale noi, pentru persoanele nevoiașe.

După inaugurarea celor 40 de apartamente în Călărași, care a avut loc săptămâna trecută, urmează să fie date în folosință, chiar în următoarele luni, blocurile din raionale Briceni, Sîngerei și Hîncești. De asemenea, potrivit lui Marcel Răducan, de locuințe sociale se vor bucura anul viitor și familiile defavorizate din Soroca, Leova, Nisporeni, Ialoveni și Chișinău, iar începând cu 2016, locuințe sociale vor fi construite în raioanele Drochia, Fălești, Ungheni, Dondușeni, Anenii Noi și Cahul.

Planul de construcție de la zero a locuințelor speciale pentru familiile cu situație socială grea, numeroase sau social-vulnerabile prevede amenajarea “la cheie” a peste 1000 de apartamente, pe tot teritoriul Republicii Moldova. Detaliile despre acest proiect au fost oferite de ministrul Marcel Răducan în cadrul dialogului online pe care l-a purtat, pe parcursul săptămânii trecute, cu cetățenii – prin intermediul aplicației Facebook “Intră în dialog cu miniștrii PDM”. Această aplicație permite ca cei interesați să afle mai multe detalii despre mersul proiectelor de la ministerele gestionate de democrați să poată primi aceste informații chiar de la miniștrii PDM.

În săptămâna curentă, ministrul Muncii, Protecției sociale și Familiei, Valentina Buliga, va răspunde la întrebările pe care le va primi pe pagina de Facebook a Partidului Democrat – www.facebook.com/PDMoldova – la secțiunea “Intră în dialog cu miniștrii PDM”.   Amintim că PDM a lansat, în premieră, aplicația “Intră în dialog cu miniștrii PDM”, cu scopul de a facilita dialogul transparent și onest dintre reprezentanții PDM în Guvern și cetățeni.  2 Comentarii la “Marcel Răducan: Construim peste 1000 de locuințe sociale pentru familiile nevoiașe”

  1. Octavian spune:

    Buna treaba din partea lui Raducan si locuinte sociale, si apreducte, gazificare, si drumuri locale, e productiv si asta conteaza cel mai mult.

  2. Igor spune:

    Deacord cu asa politica, banii care se investesc, in primul rind trebuie sai vizeze pe paturile sociale mai nevoiase, apoi sa fie solutionate si alte probleme, mai putin grave. Orecum deja e bine ca lucrurile se misca cit decit.

Alte articole