Marinuţa aderă la PDM: Aici am găsit o echipă sănătoasă care îşi apreciază membrii

noiembrie 3rd, 2014
Fostul ministru al apărării, unul din fondatorii Partidului Liberal Reformator, Vitalie Marinuţa a anunţat luni decizia de a adera la Partidul Democrat (PDM), susţinând că acesta are o echipă puternică şi profesionistă care poate asigura dezvoltarea Republicii Moldova. El a făcut acest anunţ după o întrevedere cu liderul PDM Marian Lupu la care a discutat în special despre modernizarea armatei şi asigurarea condiţiilor pentru militari şi veterani.
 
”Am fost impresionat de interesul D-lui Lupu faţă de problemele abordate, dar nu am fost surprins pentru că am colaborat atunci când exercita funcţia de preşedinte interimar şi comandat suprem al forţelor armate. Anume atunci am pornint proiecte importante de modernizare a armatei şi asigurarea condiţiilor de trai ale ostaşilor şi ofiţerilor”, a declarat Marinuţa.
 
”Am luat decizia după discuţia cu preşedintele Lupu să ader la PDM, care are o echipă de profesionişti care îşi pune în scop dezvoltarea Republicii Moldova şi cred că aş putea contribui la atingerea scopului de o viaţă ca sectorul de apărare să fie unul puternic”, a adăugat fostul ministru al apărării.
 
El a mai accentuat că nu s-ar alătura unei echipe care nu optează pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. ”Am aderat pentru că nu aş accepta care nu are un parcurs pro-european şi nu este democratică. Echipa este cea mai importantă şi aici am găsit o echipă sănătoasă care îşi apreciază membrii”.
 
Marinuţă a fost ministru al apărării în perioada 2009-2014.


Comments are closed.

Alte articole