Marşul Unirii, anulat la Bălţi. Protestul va continua la sediul MAI din Capitală

august 5th, 2012
Sursa: inprofunzime.md

Autoritățile locale de la Bălți au anulat autorizația „Acțiunii 2012” de a organiza astăzi Marșul Unirii. Asta în pofida faptului că judecata a permis ieri organizarea marșului. Primăria a emis un ordin prin care interzice din nou organizarea marșului.

 

Între timp, în urma nerespectării de către organele Ministerului Afacerilor Interne a deciziei judecătoreşti de a desfăşura marşul de la Bălţi, unioniştii vor organiza astăzi, în jurul orei 18.30-19.00, un protest în faţa MAI. Aceştia solicită pedepsirea vinovaţilor de violenţe şi interzicerea Partidului Comuniştilor pentru tentativa de omor la adresa jurnaliştilor şi manifestanţilor paşnici de la Bălţi, se arată într-un comunicat remis presei de către Platforma Civică „Acţiunea 2012”.

 

EPRESA.md aminteşte că, Platforma Civică „Acţiunea 2012” a organizat, astăzi, la Bălţi un Marş al Unirii. Acesta a fost însă contestat de reprezentanţii mai multor mişcări de stânga.2 Comentarii la “Marşul Unirii, anulat la Bălţi. Protestul va continua la sediul MAI din Capitală”

  1. Vika spune:

    Anul trecut ati facut o tabrea buna. Sunt sigura ca anul acesta va fi la fel. Daca aveti nevoie de ajutor cu viitorii boboci din Arad, stiti ca puteti apela la mine

Alte articole