Măsurile PDM pentru creşterea Moldovei, confirmate de partenerii europeni

octombrie 31st, 2014

Socialiștii europeni susțin măsurile propuse de Partidul Democrat pentru creșterea Moldovei, reflectate în Platforma electorală care a fost prezentată astăzi la Chișinău în prezența partenerilor europeni și a analiștilor politici din țară.

”Este o platformă bine gândită, care include foarte multe propuneri frumoase și necesare pentru oameni. Ce poate fi mai important pentru antreprenori decât să cunoască că TVA-ul pentru producere va fi redus, și ce poate fi mai important pentru mame să știe că vor avea susținere pentru ca familiile să trăiască mai bine? Sunt acțiuni reflectate în această Platformă propusă pentru cetățenii Moldovei de către echipa Partidului Democrat”, a declarat președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Serghei Stanișev, în cadrul simpozionului întitulat ”Viitorul european al Moldovei: o agendă social-democrată”.

Serghei Stanișev a subliniat că familia socialiștilor europeni, care este foarte numeroasă, are încredere în Partidul Democrat și îi va oferi tot sprijinul în realizarea obiectivelor propuse, pentru că este un partid al păcii și dezvoltării.  ”Colaborarea noastră nu a început de ieri, ci a fost testată în timp. PDM cu adevărat promovează o politică socială, iar măsurile prezentate azi  au capacitatea reală de a schimba calitatea vieții oamenilor”, a mai spus liderul PES.

”PDM a elaborat un program foarte ambițios, dar realizabil. Am venit la Chișinău pentru a oferi Partidului Democrat sprijinul nostru în aceste alegeri extrem de importante pentru Republica Moldova. Oferind sprijinul Partidului Democrat, susținem  cursul de integrare europeană a Moldovei”, a adăugat la rândul său, vicepreședintele PES, Tanja Fajon.

Președintele PDM, Marian Lupu, a subliniat că încrederea acordată de partenerii europeni programului elaborat de Partidul Democrat este extrem de importantă. ”PDM este un partid care a demonstrat că știe și poate să guverneze Republica Moldova, în beneficiul cetățenilor săi. Avem rezultate concrete, care ne confirmă ca partid cu viziune, partid serios și echipa de buni specialiști în domeniile sectoriale ale statului”, a adăugat Marian Lupu.

Programul electoral al PDM este structurat pe 12 capitole și conține măsuri care să garanteze creșterea de la an la an a economiei naționale prin atragerea investițiilor străine,  și asigurarea locurilor de muncă bine plătite. Platforma PDM conține 100% măsuri realizabile, cu aplicare imediată.Comments are closed.

Alte articole