Miley Cyrus o imită pe Madonna, în sânii goi, pe coperta revistei Vogue FOTO

februarie 12th, 2014

Miley Cyrus i-a adus un omagiu inedit Madonnei, prin intermediul unui pictorial provocator, în ediţia germană a revistei Vogue.

Cântăreaţa a acceptat să pozeze topless pentru numărul din luna martie al revistei Vogue din Gernania (foto jos). Coafura şi machiajul fosta „Hannaah Montana” aminteşte de stilul afişat de Madonna în perioada ei de glorie.

Miley Cyrus, care a fost anul trecut în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa, a fost declarată de MTV artistul anului 2013.

Cântăreaţa a stârnit reacţii diverse în rândul spectatorilor, dar şi al reprezentanţilor industriei muzicale, în luna august, la gala MTV Video Music Awards (VMA) de la New York, când, în timpul duetului cu Robin Thicke, tânăra artistă a apărut în bikini pe scenă şi a interpretat piesa „Blurred Lines” într-un mod provocator, ondulându-şi coapsele, cu limba scoasă mult afară şi jucându-se într-o manieră sugestivă cu o mănuşă uriaşă din spumă cu un deget ridicat în sus.

 Alte articole