Miley Cyrus, pe ultimul loc în top 99 cele mai dorite femei din lume. Vezi cine ocupă prima poziţie FOTO

februarie 13th, 2014

Miley Cyrus s-a clasat pe ultima poziţie a topului 99 Most Desirable Women, realizat de AskMen. Ce vedeteau ocupat primele locuri.

Ajuns la cea de-a 13-a ediţie, topul 99 Most Desirable Women 2014 a fost realizat pe baza voturilor exprimate de peste 1.000 de cititori, care au fost invitaţi să acorde note în funcţie de mai multe criterii: sex appeal, talent, gradul de atractivitate şi potenţialul de afirmare în anul 2014.

Actriţa Emilia Clarke, 26 de ani, interpreta personajului Daenerys Targaryen din serialul „Urzeala Tronurilor” produs de postul HBO, a fost desemnată cea mai dorită femeie din lume pe anul 2014, informează contactmusic.com

În topul pe acest an, locul al doilea a fost ocupat de Alison Brie, celebră pentru rolul din serialul „Mad Men”.

Poziţia a treia a fost ocupată de Emily Ratajkowski, devenită cunoscută după ce a apărut în videoclipul piesei „Blurred Lines” a cântăreţului Robin Thicke.

Anul trecut, primul loc în acest sondaj a revenit actriţei Jennifer Lawrence, care a coborât în acest an pe poziţia a patra.

Locul al cincilea este ocupat de Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din franciza cinematografică „Harry Potter”.

Topul 99 Most Desirable Women include femei din diverse domenii ale industriei de divertisment.Alte articole