Moldoveanca Irina Remeş, PRIMA ARTISTĂ DIN LUME cu piese 3D, apare complet GOALĂ în ultimul său videoclip VIDEO

februarie 17th, 2014

Moldoveanca Irina Remeş, pe culmile succesului în indrustria muzicală din România. Interpreta a lansat un videoclip fierbinte pentru piesa „Bleeding You”, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Piesa lansata de casa de productie The Lions Beat vine la pachet cu un videoclip fierbinte, pentru care Irra a filmat complet goala.

„In materialul video pe care-l lansăm cu ocazia zilei îndrăgostiţilor, predomină mai mult tonurile reci, dar şi inocenţa este transpusă prin trandafirul alb pentru că am vrut să evidenţiem perfect ideea conform căreia în dragostea adevărată nu e loc de nuanţe de gri”, a declarat Irra, pentru mtv.ro.

Versurile şi linia melodică îi aparţin artistei.

Despre povestea videoclipului, ar mai fi multe de spus: „Trandafirul care apare în videoclip este Irra şi felul în care ea îşi trăieşte povestea de dragoste- îmboboceşte la primele impulsuri, apoi îşi deschide sufletul aşa cum trandafirul îşi deschide petalele, pentru ca la final să fie ranită”, a mai spus Mister Z, producătorul care aduce în România pentru prima oară conceptul muzicii 3D.

„Irra este primul artist din lume care se poate lăuda cu piese compuse în 3D. Această revoluţie muzicală (a doua după STEREO) va deschide noi porţi şi posibilităţi pentru producători şi muzicieni, iar The Lions Beat se bucură să fie singura casă de producţie în acest moment care beneficiază şi susţine noul fenomen muzical şi în Romania”, a mai completat Mister Z.Alte articole