Organizația extremistă ANTIFA se reface în interiorul partidului lui Renato Usatîi! Încă un lider extremist aderă

noiembrie 19th, 2014

Deputatul comunist, Alexandr Petkov urmează să anunțe astăzi în cadrul unei conferințe de presă că acceptă propunerea lui Renato Usatîi de a fi inclus pe lista electorală a Partidului Patria, scrie deschide.md.

Amintim că acum două zile, liderul Partidului Patria, Renato Usatîi a făcut o postare pe contul său de facebook în care anunță că îl invită pe Petkov în achipa sa. Usatîi susține în în același mesaj că știe bine poziţia principială şi fără compromisuri a deputatului comunist, fapt care îi motivează inițiativa.

Alexadr Petkov nu se regăsește pe lista electorală a PCRM-ului. Asta în condițiile în care, deputatul a lansat de nenumărate ori, acuzații potrivit cărora conducerea partidului său ar fi la cheremul lui Vlad Plahotniuc. Petkov l-a apărat în tot acest răstimp pe recent demisul Grigore Petrenco, precum și pe Iurie Muntean și Mark Tkaciuk care fac parte din aceeași ”gașcă” și care împart aceleași păreri despre situația actuală în PCRM.2 Comentarii la “Organizația extremistă ANTIFA se reface în interiorul partidului lui Renato Usatîi! Încă un lider extremist aderă”

  1. Mihai spune:

    http://www.youtube.com/watch?v=wcs3LQH4LVg&feature=youtu.be in video-ul acesta o sa aflati tot adevarul despre ANTIFA lui Petrenco si petkov. Prin intermediul acestei organizatii extremiste pregatesc terenul in Moldova pentru un razboi asemanator cu cel din Ucraina.

Alte articole