Pavel Filip: Tot mai multă lume aderă la PDM, oamenii vin spre un partid puternic

iulie 25th, 2014

Președintele PDM Chișinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, susține că Partidul Democrat este altul decât acum 4 ani, când a intrat la guvernare. Liderul Organizației municipale a făcut declarații în acest sens în ședința cu președinții organizațiilor primare din sectorul Botanica.

” În cei patru ani cât am participat la guvernare, ne-am consolidat pozițiile și, în pofida dificultatilor cu care ne-am confruntat, am demonstrat că suntem o echipă puternică și putem oferi soluții pentru ca viața moldovenilor să se schimbe. Faptul că tot mai mulți oameni aderă la Partidul Democrat confirmă acest lucru. Sunt sigur că, într-un mandat de guvernare, putem face Moldova de nerecunoscut”, a declarat Pavel Filip.

Președinta Organizației PDM Botanica, Valentina Rotaru, spune că tendința de creștere se resimte și în sector.

”Doar în ultima perioada, câteva sute de locuitori din sectorul Botanica au depus cerere de intrare în partid”, a precizat Rotaru.

PDM Botanica este cea mai numeroasă organizație de sector din municipiu.4 Comentarii la “Pavel Filip: Tot mai multă lume aderă la PDM, oamenii vin spre un partid puternic”

  1. Maxim spune:

    Nu ma mira acest lucru, Democratii au echipa puternica si acest lucru ii motiveaza pe multi sa adere la aceasta echipa, in special adera cei tineri, care au viziuni pro-europene si privesc in viitor dara nu la trecutul comunist.

  2. Olea spune:

    Oamenii sau saturat de promisiuni si cauta un partid puternic in care sa poata avea incredere ca le indeplinesc ceea ce au nevoie pentru ca tara noastra sa devina una prospera

  3. Igor spune:

    Oamenii aleg partidul care niciodata nu a trecut peste necesitatile adevarate ale societatii, au luat decizii importante cu impact pozitiv asupra intregii comunitati. Functionalitatea si organizarea PDM mereu a impresionat si oamenii au incredere in ei!

  4. Paticiparea democratilor la procesul de guvernare este unul vadit superior in comparatie cu alte partide, pe motiv ca legatura cu omul de rind a fost mereu la cel mai inalt nivel. Nu trebuie sa uitam de schimbarile care au fost facute, de domeniul drumurilor, transporturilor, economiei, comertului, culturii, tehnologiilor informationale in care au fost implimentate proiecte inedite.

Alte articole