PDM a lansat „Expresul Vocea Moldovei” pentru a se consulta cu cetăţenii din ţară

septembrie 8th, 2014

Echipa PDM s-a pornit astăzi în turneu în satele și orașele țării, la bordul autocarului denumit “Expresul Vocea Moldovei”. Președintele PDM Marian Lupu, însoțit de miniștri, deputați și alți zeci de membri ai echipei democrate se vor afla în această perioadă într-un turneu de informare cu privire la alegerea deschisă a candidaților democrați, procedură organizată în premieră în țara noastră de un partid politic.

AT0B2618

Punctul de plecare a fost Arcul de Triumf din Chișinău, unde peste 100 de democrați s-au adunat să îi petreacă pe liderii PDM, înainte ca aceștia să pornească la drum.

AT0B2622

“Astăzi pornim oficial în campania pentru promovarea alegerilor deschise pentru candidații pe listele PDM. Împreună cu colegii mei, vom merge la oameni să le aducem informații despre ce reprezintă aceste alegeri, să le spunem că listele PDM pentru alegeri nu vor mai fi facute în birouri, dar prin decizia fiecărui om. Pe această cale dorim să contribuim la reformarea clasei politice și la democratizarea societății”, le-a spus Marian Lupu celor adunați în această dimineață, în fața Arcului de Triumf din Capitală.

AT0B2636

Totodată, liderul PDM a precizat că Expresul PDM Vocea Moldovei va ajunge în satele și orașele Moldovei pentru că PDM vrea să facă auzită opinia moldovenilor. “Vrem să auzim cât mai aproape și cât mai tare opiniile moldovenilor, să gasim soluții pentru o viață mai bună a fiecărui cetățean”, a precizat Marian Lupu.

AT0B2659

Președintele PDM a spus că acest turneu își propune nu doar să informeze cetățenii cu privire la alegerile deschise inițiate de democrați, dar și să dea startul unei reforme a clasei politice, în care politicienii vor respecta mai mult vocea cetățenilor și dorințele exprimate de aceștia.

AT0B2745

Prima destinație a Expresului Vocea Moldovei va fi la Orhei. Aici, Marian Lupu, Valentina Buliga, Vasile Botnari, Pavel Filip, Valentina Stratan, Ion Stratulat, Octavian Calmâc, Constantin Botnari și ceilalți membri ai echipei democrate vor discuta direct cu locuitorii din Orhei despre problemele și prioritățile moldovenilor.

AT0B2673

Pe parcursul zilei, Serviciul de presă al PDM va reveni cu informații despre vizitele democraților în teritoriu.2 Comentarii la “PDM a lansat „Expresul Vocea Moldovei” pentru a se consulta cu cetăţenii din ţară”

  1. Aurel spune:

    La sigur este o campanie de succes ,una inspirata si fara precedent care vine sa responsabilizeze clasa politica si sa o apropie tot mai mult ce cetateanul de rind

  2. Daniel spune:

    Pe cind alti politicieni sunt cunoscuti doar de pe afise, banere, cei din PD fac revolutie la acest capitol si se apropie tot mai mult de cetatean.

Alte articole