PDM e deschis să primească suportul celor care înțeleg să-și unească forțele în alegerile de pe 30 noiembrie 2014

octombrie 21st, 2014

Într-un apel video către forțele politice și oamenii cu autoritate din societate, președintele PDM, Marian Lupu, lansează chemarea: „Fiți aliații noștri acum și după alegeri, dacă aveți aceeași convingere că trebuie să apărăm țara de extremism și să creștem Moldova”!

 

Liderul democrat menționează că „suntem diferiți, dar suntem cu toții cetățeni ai Moldovei, și pentru Moldova. Veniți în Partidul Democrat! Sau veniți alături de noi, cum veți considera că e mai bine! Oamenii vor alege pe 30 noiembrie! Alegerea lor va fi clară, liberă, corectă. Haideți să nu creăm confuzii prin zarvă electorală, să nu risipim voturile, ideile, oamenii de calitate. Să fim împreună pentru Moldova!”

 

Apelul Președintelui PDM, plasat pe site-ul personal și pe pagina WEB a formațiunii, se adresează, în special, partidelor mai mici și are drept scop consolidarea clasei politice și scurtarea buletinului de vot, simplificarea alegerii pentru cetățeni în scrutinul parlamentar de pe 30 noiembrie 2014.

 

“Rezultatul acestei campanii electorale contează pentru țară, pentru ziua de mâine a fiecărui om din Moldova. Vrem cu toții un viitor sigur, pașnic și mai prosper. Iată de ce trebuie să adunăm la un loc voturile care susțin dezvoltarea țării, să nu le pierdem, să nu le risipim. În caz contrar este un risc mare – să câștige extremiștii de toate felurile, să ne pomenim în conflicte interne și degradare, în loc de dezvoltare”, se arată în apelul pe care liderul PDM îl face pentru unitatea oamenilor și partidelor din Moldova împotriva sărăciei, nedreptății, extremismului și războiului.

 Comments are closed.

Alte articole