PDM mai aproape de chișinăuieni

iulie 18th, 2014

Chișinăuenii care vor dori să discute problemele lor cu reprezentanții Partidului Democrat din Moldova vor avea la dispoziție mai multe sedii ale PDM, care vor fi deschise în perioada următoare în fiecare sector al municipiului. Anunțul a fost făcut de către președintele organizației municipale a PDM din Capitală, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor. Acesta a precizat că, în acest fel, comunicarea dintre PDM și cetățeni va fi mult facilitată.

”Echipa PDM a muncit foarte mult atât în Chișinău, cât și în întreaga țară. În continuare, pentru că ne așteaptă o perioadă agitată, este foarte important să vorbim în același glas, precum îi șade bine unei echipe consolidate”, a declarat Pavel Filip, la reuniunea informală cu președinții organizațiilor primare ale PDM Râșcani.

De asemenea, președintele Organizației de sector Râșcani a democraților, Valentin Guznac, spune că echipa sa este gata să continue, într-un ritm mai alert, activitatea pentru chișinăueni. „În calitatea mea de consilier municipal, am inițiat întâlniri cu locuitorii pentru a afla care sunt așteptărilor lor. Împreună cu dumneavoastră putem continua aceasta practică pentru a fi mai aproape de oameni și a contribui, în măsura posibilităților, la soluționarea  problemelor pe care le au”, a menționat Valentin Guznac.

În cadrul reuniunii PDM Râșcani, mai mulți membri democrați au propus și organizarea unor întâlniri în sectoare cu exponenții Partidului Democrat în Parlament și Guvern.4 Comentarii la “PDM mai aproape de chișinăuieni”

 1. Vladimir spune:

  Si care este scopul acestei actiuni ?

 2. Dragos Platon spune:

  Cred ca mai mult este o actiune care ar atrage atentia asupra PDM-ului, dar oarecum, dupa parerea mea este binevenit acest lucru, deoarece in asa mod atit politicienii cit si cetatenii vor afala mai mult unul despre altul, adica clasa politica despre necesitatile locuitorilor orasului iar locuitorii vor pute sugera ale lor dorinte sau sugestii.

 3. Victor Babin spune:

  Vladimir, parca totul pare simplu – sa fie mai aproape de cetateni, sa stea cu ei de vorba si sa afle mai bine ce-i framanta pe locuitorii orasului.
  Cred ca asta este scopul principal al acestei actiuni.

 4. Valentin spune:

  Sint multe probleme in capitala si daca cei de la PD vor oferi o mina de ajutor cetatenilor vor cistiga mult din asta.

Alte articole