PDM: rețeaua #PRIETENI.MD este o inițiativă a susținătorilor noștri și un prim exemplu de voluntariat în politica moldovenească!

octombrie 28th, 2014

PDM salută înființarea unei noi comunități a voluntarilor din Republica Moldova, prin lansarea platformei online www.prieteni.md. PDM susține și încurajează astfel de inițiative, prin care cei care doresc să se implice o pot face, devenind o voce mai puternică în societate. Ne bucurăm că astfel de comunități, care se formează din dorința de implicare a tinerilor și a oamenilor activi din țară, ajung să sprijine mesajul PDM: Creștem Moldova!

PDM încurajează prieteni.md să devină o comunitate cât mai influentă în mediul online şi un adevărat brand al unei generaţii responsabile şi implicate.

Precizăm că astăzi, 28 octombrie curent, un grup de tineri moldoveni a lansat o platformă online care îşi propune să dezbată și să promoveze soluţiile pentru creșterea Moldovei, devenind un loc de întâlnire pentru toți cei preocupaţi de viitorul ţării. Tinerii au organizat un flash-mob, care a început cu un dans individual și a crescut până la o horă adevărată în fața Arcului de Triumf, chiar în inima capitalei. Mai multe informații: www.prieteni.mdComments are closed.

Alte articole