Peste 2000 de tineri sunt așteptați, în următoarele zile, la taberele de vară ale PDM

iulie 24th, 2014
Mii de tineri – membri, prieteni și simpatizanți ai Partidului Democrat din Moldova, se reunesc în această vară în cadrul unor evenimente tematice, programate să se petreacă în toate raioanele țării. Invitați speciali ai tinerilor democrați sunt sportivi de performanță, artiști cunoscuți în țară și în străinătate, lideri politici.
Pe parcursul lunilor iulie și august, mii de tineri s-au înscris să participe la reuniunile regionale ale Taberei de vară „Trofelul Democrației”, găzduită de Organizația de Tineret a Partidului Democrat din Moldova. Doar în cele câteva zile rămase din luna iulie, sunt planificate patru astfel de tabere de vară, la care sunt așteptați să participe peste 2000 de tineri, în Soroca, Ialoveni, Criuleni și Drochia.
Astfel, pe 25-26 iulie, în s. Cărbuna din rn. Ialoveni, la Forest Club are loc Forumul Trofeul Democrației Anenii Noi; pe 26-27 iulie, în s. Slobozia Dușca, la Tabăra de odihnă Cristiano, are loc Forumul Trofeul Democrației Criuleni; pe 25-27 iulie, la Drochia, la Tabăra Poienița însorită, are loc Forumul Trofeul Democrației Drochia; pe 25-27 iulie, la Soroca, la Tabăra S.A. Hidro Imex, are loc Forumul Trofeul Democrației Soroca.
„Aceste reuniuni adună tineri din toată țara într-un proiect turistic, sportiv și de agrement. Evenimentul oferă posibilitatea ca membri din toate raioanele ţării să petreacă câteva zile într-un cadru informal, participând la discuţii cu lideri politici din PDM. Avem ce învăța de la membrii cu experiență în politică, dar și dânșii spun că au mereu câte ceva de aflat de la tineri”, a spus președintele Organizației de Tineret a PDM, Victor Zubcu.
Asemenea reuniuni, la care tinerii au posibilitatea să intre în dialog direct cu liderii politici, au devenit o tradiţie în PDM.


Comments are closed.

Alte articole