Președintele Parlamentului confirmă tergiversarea mai multor proiecte importante în comisia lui Ioniță

iulie 29th, 2014

Președintele Parlamentului confirmă tergiversarea mai multor proiecte importante în comisia economie, buget și finanțe, condusă de Veaceaslav Ioniță. În context, Igor Corman a anunțat că s-au întreprins măsuri pentru normalizarea activității comisiei, dar s-a luat în calcul și opțiunea asumării răspunderii Guvernului cu mult timp până la finalizarea sesiunii parlamentare.

”Majoritatea parlamentară nu este doar în Parlament, este mai mult decat aceasta și nu putem categoric vorbi despre fisuri în coaliția de guvernare”, a precizat șeful legislativului.

”Comisia economie a tergiversat mai multe proiecte importante. Un ultim exemplu a fost pachetul social de legi pentru care era nevoie de rectificarea bugetului, deoarece viza majorarea pensiilor, salariilor, sprijin pentru producatori si locuitorii din Zona de Securitate. Totuși, modificarea a fost blocată în comisie”, susține Președintele Parlamentului.

De asemenea, Igor Corman a declarat că multe proiecte nevinovate au fost blocate în comisii, dar și că multe legi au venit mult prea târziu în legislativ.Comments are closed.

Alte articole